2777
2789
عنوان

شوهرم از همه چیز ناراحت میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 91 بازدید | 30 پست
منم بدبختی زبونم نیش و کنایه داره ، ولی خب اینا هم لوسناز مردی که قهر می‌کنه خیلی بدم میاد ، یکیش هم ...

والا اینم هرشب قهره منم میدونم خودمم مقصرم و قراره کلی ناز بکشم حالا خودم خون بالا بیارم نمیگم بهش

والا اینم هرشب قهره منم میدونم خودمم مقصرم و قراره کلی ناز بکشم حالا خودم خون بالا بیارم نمیگم بهش

یه خانوم تاپیک زده صفحه قبلی بخون ، منم می‌خوام همینکارو کنم 

دیگه نازشو‌ نمیکشم

مشکل از خودمونم هست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه خانوم تاپیک زده صفحه قبلی بخون ، منم می‌خوام همینکارو کنم دیگه نازشو‌ نمیکشممشکل از خودمونم هست

اخه خودمم مقصرم بعد این خیلی مغروره بخاطر موقعیتش یکار بدی کرد بهش گفتم برات‌متاسفم کارت زشت بود خیلییی بهش برخورد من اول رفتم معذرت خواهی😄🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

من که یه شب ساعت ۹ میزارمش دم در 😒

حالا خوبه تو میتونی بذاریش دم در و اون منو میذاره دم در😂😂😂یبار گفتم نمیدونم چجوری مردم اجازه میدن شوهرشون سیگار بکشه گفت من خسته بیام خونه سرم داد بزنی که حق نداری بکشی همون لحظه میگم بیا بریم طلاق😐😐😐در این حد زودرنج

آره گل گفتی باید همین کارو کنم اما بدبختی خیلی دوسش دارم و سریع دلم می‌شکنه از کاراش . اما سعیمو میک ...

میدونم سخته بخاطر همین گفتم رو خودت کار کن محکم باش 

هی بخواد قهر کن هی ناراحت بشی هی نازشو بکشی اعصاب برات نمیمونه دیگه ازش خسته میشی 

جلوشو بگیر 

منم اوایل ازدواجم با همسرم قهر بودیم خونمون عین ماتم کده میشد الان عییییین خیالم نیست بهترین غذارو برا خودم میپزم نیاد بخوره جمع میکنم خودش ضرر میکنه اصلام صداش نمیکنم تلویزیون روشن میکنم آهنگ میذارم فیلم خنده دار. قبلا میرفت تو اتاق ولی الان میاد تو هال پای تلویزیون 😆😆😆

درخواست دوستی قبول نمیکنم 
ایول بابا دمت گرم 😁😁😁😁😂

بخدا قبلا دعوا میکردیم و قهر میکردیم انقدر گریه میکردم خودمو میکشتم 

الان بخدا اندازه سرسوزنم اعصابمو خرد نمیکنم 🤪🤪

البته هیچوقت دعوا راه نمیندازم ولی دعوا کنه از خجالتش درمیام😠😠😠تا برامم گل نخره آشتی نمیکنم 🙂🙂🙃🙃

خدا قوت واقعا همه فن حریفی

بخدا پوستم کنده شده با این قوم عجوج مجوج 

تیروئید گرفتم انقدر غصه خوردم گره زیر گلوم دراومده میگرن گرفتم تقریبا حس میکنم افسردگی گرفتم دیگه فهمیدم باید به فکر خودم باشم هیچ چیزو هیچ کس ارزش غصه خوردن نداره

شمام اشتباه منو نکن