2777
2789

شما پیش بچه‌های فامیل خودنمایی میکنید؟ 

دوست دارین یا سعی میکنید خودتونو بشون اثبات کنید یا بالا ببرین

مثلا با آشپزی

شیرنی پزی

وسایل هاتون و ب نمایش گذاشتن

و... 

مثال واضح (وقتی چیز خشمزه و جدیدی میپزه حتما ی جوری ی کاری میکنه بچه های فامیل ببینن و خوششون بیاد و تعریف کنن، بازی جدید یاد میگیره جلوشون انجام میده و...) 

اگه اره سنتونم بگین

اگه ن نظرتون راجب کسی ک اینجوری چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه چرا باید همچین کاری کنم.

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار😵‍💫😩///////////////🤍به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار🤍تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....

۳۴ سالمه دو تا بچه دارم دیگه خیلی پیرم واسه این بچه بازیا این کارا مال دختر بچه هاست 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

بازی نه ولی چون کلا آشپزی رو دوست دارم گاها پیش اومده براشون چیزی درست کنم که ذوق کنن البته نه برای خودنمایی برای اینکه از شادی بچه ها لذت میبرم 

مهم تر از اون اینه که بچه خودمم با اون بچه ها داره بازی می‌کنه و ذوق میکنه

من سی سالمه 

بعد ده ساله ازدواج کردم

و همیشه غذاهای رسمی مثل مرغ و انواع سالاد و سوپ‌برا مهمونی هام میپختم‌‌..

بعد یه دفعه برگشتن بهم گفتن تو به جز مرغ چیزی بلد نیستی و دست پختتو نخوردیم و اینا

ازون وقت تا حالا غذاهای خاص میپذم و میبرم براشون تو مهمونی ها

که بفهمن فرقه بین غذای خاص و غذای همه پسند و ایده آل 

من هروسیله‌ی  خوب رو واسه خودمون میخرم، ظرف خیلی گرونام واسه دم دستی خودمونه لیوانای خیلی باحال برای خودمون خریدم پیش دستی و پیاله دم دستی که خیلی دوسش داشتم واسه خودمون میارم

واسه مهمانمم خیلی احترام میزارم و حسابی خرید میکنم خونه‌ام که هستن بهشون خوش بگذره ولی ۶ ساله ظرفای پذیرایی مهمونیم رو عوض نکردم اما دم دستی هارو تا میبینم یه چیزی خوشم میاد میخرم خودم استفاده می‌کنم کیف میکنم😍😄😄😄

سنم کم بود دوست داشتم هنر اشپزیم رو به بقیه نشون بدم الان اصلا برام مهم نیست، بیشتر شغلم و موقعیت اجتماعیم برام مهمه... 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!