2777
2789
عنوان

کیا دستشوییشون تو حیاطه

| مشاهده متن کامل بحث + 25835 بازدید | 391 پست

مال ماهم توحیاطه..هواسردباشه بخصوص شبا بخام برم دوتاکاپشن دوتا روسری .کلاه ..جوراب میکشم ..میرم اونجا دیگه نمیتونم بلندشم ازجام😂خیلی سرمایی هستم..حتی تابستونم میخام بخابم پتومیندازم روم 😐

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی هواااا عالیه خدا وکیلی نگید سرده۲ماه دیگه بخاطر همین داشتن همین سرما باید ور ور کولرا رو سرمون ...

من ک وقتی کولرا دیگ خاموش میشن تا ی مدت احساس میکنم ی چیزی رو گم کردم از بس ک این صدای کولر تو سرمون هست 😂

ما هم داخل ساختمون دستشویی داریم هم توی حیاط داخل چون بو میمونه پسره ۵ ساله ام اصلا داخل ساختمون نمیاد واسه دستشویی... انقدر ناز داره ... میگه اینجا بوی بد میاد بری حیاط که گل و گلدون هم داره... وا.... والله بخدا😄 بچه ۵ ساله و اینهمه ادا و اطفار...

خخخخخخخخح ای بابا وولک الحق که اهوازی هستیمن اصفهانیمدانشجوی شهید چمران اهواز بودماوج سرماش دی ماه ...

یجوری میگن سرمای وحشتناک من الان تو آذربایجان نمیتونم سرمای اهواز تصور کنم😅

دمای منفی۱۰_۱۲ ندارن خدارو شکر

چون سرمایی هستن تحملِ یه درصد سرما رو ندارن

تقصیر خودشون نیست بدنشون اینجوریه

مثلا اونایی که توی الاسکا زندگی میکنن با بدن لخت میپرن توی آب یخ،چون بدنشون عادت داره

ماها بریم توی همچین آبی درجا سنگ کوب میشیم

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.