2777
2789
عنوان

کیا دستشوییشون تو حیاطه

| مشاهده متن کامل بحث + 17828 بازدید | 325 پست

سلام دوستان عزیزمن خودم اهوازم 

عرضم به خدمتتون که اهوازیا به سرمای ۱۰ درجه میگن استخون سوز 😅😅😅😅

کلا به سرما عادت ندارن به این ده درجه هم میگن سرد سوزش میره تو استخونمون 

وکلا اعتقادشون اینه بقیه شهرا سرماش اینجوری نیست 

مال اهواز استخون سوزه 

اکثرشون همین اعتقادو دارن 🤦🤦🤦😆😆😆😆😆

حالا چرا میخندم چون هوا سرد نیست زیاد 

من از قم مهاجرت کردم ب اهواز 

وقتی هی میشنوم میگن سرمای اینجا استخون سوزه دنبال دیوار میگردم سرمو بکوبم تو دیوار 🤦🤦🤣🤣🤣🤣🤣

برای اینکه فرق سرمای این دوتا شهرو حداقل میتونم تشخیص بدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان عزیزمن خودم اهوازم عرضم به خدمتتون که اهوازیا به سرمای ۱۰ درجه میگن استخون سوز 😅😅😅😅ک ...

من هم قمی هستم   هوا الان خیلی بد نیست ولی امان از هوای سوزناکش

خدا روشکر ما آپارتمان هستیم  آشپزخونه وسط حمام و دستشویی هست  

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
من هم قمی هستم هوا الان خیلی بد نیست ولی امان از هوای سوزناکشخدا روشکر ما آپارتمان هستیم آشپزخونه ...

قم به خاطر کویری بودنش خیلی سوزناک وخشکه سرماش 

همیشه پوستم خراب میشد 

ما تو پارکینگه انگار تو حیاطه واقعا آبش یخ میزنه سرمای شهرکردو چی میگی؟🥶

یا خداا هوا رو بیخیال،با آب یخ زده ک کنده میشه😬

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،
حالا مال شما تو بالکنه و سرده ما که تو خونس میری انگار رفتی وسط خیابون داری کارتو میکنی خیییلی سرده. ...

دقیقا اومدم همینو بگم اینا یه مرحله از حیاط رد میشن بدنشون به سرما عادت میکنه دسشویی یکم گرم میشه واسشون ولی واس ما که تو خونس میریم دسشویی یخ میزنیم   

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
دیگه هیجوقت نمیرم 🤣🤣🤣🤣 شمال زده شدم

جنوب که بدتره مارو عقرب زهر دار ...مارهای شمال لااقل زهر ندارن و‌کورن

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤

من واقعا به شخصه نمیتونم تحمل کنم دستشویی تو خونه باشه دستشویی حتما حتما باید تو حیاط باشه چه تو سرمای اهواز باشه چه تو گرمای اهواز باشه طبیعتاً تحمل کردن سرمای اهواز آسون تر از تحمل کردن گرماشه 

و کلا از خونه ای که دستشویش داخل باشه بیزارم 

نه بو میپیچه تو خونه نه صدا بهداشت هم رعایت میشه

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
وای سرمای اهواز وحشتانکهمیزنه به استخونات نمیتونی راه بری

خخخخخخخخح  ای بابا وولک  الحق که اهوازی هستی

من اصفهانیم

دانشجوی شهید چمران اهواز بودم

اوج سرماش دی ماه بود با یه هیتر برقی کوچیک داغون  اتاق ۶ تخته خوابگاه گرم میشد

اصلا زمستون لباس گرم یا کاپشن نمیپوشیدم اونجا

از اواسط بهمن هم هوا بهاری میشد و عالی بود

خخخخخخخخح ای بابا وولک الحق که اهوازی هستیمن اصفهانیمدانشجوی شهید چمران اهواز بودماوج سرماش دی ماه ...

عزییزم😂😅

اره دیگه اهواز کلا یه ماه سرد میشه

تازه این سرمای وحشناکش هم چند سال یه بار اتفاق میوفته در حد دو سه روز وگرنه بقیه اش قابل تحمله

دانشجوی چه سالی بودین عزیزم؟