2777
2789
میخواستم لینک بذارم تشد کلیپش هم هس که رائفی پور از قول یکی از علما میگه که سفیانی همون داعش هس

خوشبختانه رافعي پور اصلا قبول ندارم حرفاش پوچه

سفياني نبوده من خيلي سوال كردم و كتاب خوندم 

داغ دل ما را مگر دريا كند خاموش(بارها ترکیده)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خیلی دوست دارم ایمانم زیاد بشه اطلاعاتم بره بالا چیکار کنم شما این چیزا رو از کجا میدونید اخه نت ...

هر موضوعی ک تو ذهنته رو سرچ کن با اسم علامه حسن زاده آملی ، یا حضرت امام ، یا رهبری و علما 

سخنرانی ها رو ببین 

کتابهای مربوط به اخر زمان رو بخر بخون 

...free Palestine🇵🇸 ... در راهِ تو کی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایرانِ ما🇮🇷  شادی روح حاج قاسم سلیمانی صلوات🕊️♥️خداوند متعال در حدیث قدسی می فرمایند: اگر بندگانِ گناهکارم بدانند که چقدر مشتاق توبه و بازگشت آنان هستم، از شدت شوق می‌مُردند( میزان الحكمه)🌱🪽

خوشبختانه رافعي پور اصلا قبول ندارم حرفاش پوچهسفياني نبوده من خيلي سوال كردم و كتاب خوندم

تحریر شام می‌تونه سفیانی باشه؟

...free Palestine🇵🇸 ... در راهِ تو کی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایرانِ ما🇮🇷  شادی روح حاج قاسم سلیمانی صلوات🕊️♥️خداوند متعال در حدیث قدسی می فرمایند: اگر بندگانِ گناهکارم بدانند که چقدر مشتاق توبه و بازگشت آنان هستم، از شدت شوق می‌مُردند( میزان الحكمه)🌱🪽

خیر نداره ناجی خود شمایین

چطور وجود نداره 

این همه امام اومده ثابت کردن به مردم که واقعا خدایی هست اون دنیا هست 

شما با چه مدرکی میگی که وجود نداره ؟

༺ دنیـا دیـد من دقیـقا چـہ چیـزایـے رو دوست دارم،همونا رو ازم گرفـت ༻🖤😔
اره همون بود الان به لطف حاج قاسم و مدافعان حرم شرشون کنده شد وگرنه اگه بودن و تسلط پیدا میکردن چه ه ...

والا بخدا. امشب کقتی گفتن ازداعش بدتراومده ازته دل جای حاج قاسم رو خالی دیدم تو این دنیا. 

یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

این چیزها از همون هزارو خورده ای سال بوده چیزای ششاقی نیست من نبودیم و نمیفهمیم اون زمان چیشده و چی ...

خواستم چیزی نگم ولی میبینم همش میگی همه چیو ببرین زیرسوال..  باشه پس به من بگو کی تورو بجودآورد؟ چرا دنیا بوجوداومد؟ چراباید زندگی کرد؟

یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥