2777
2789
عنوان

جمع خانواده شوهرم به شدت سمی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 70 پست
خانواده شوهر منم هربار درحال عیبت و تیکه انداختن ومسخره کردن دیگرانن ومن چون توجمعسون ساکتم ب شوهرم ...

من اوایل نامزدیم پدر بزرگ شوهرم فوت کرد رفتیم مراسم اومدیم دختر خاله ش برگشت گفت اره فامیلا میگن ک فلانی خوبه اجتماعیه (شوهرم) اما نامزدش خیلی خودشو میگیره اهل بگو بخند نیست .منم برگشتم گفتم مگه مراسم عروسی رفته بودیم ک بگو بخند کنم؟؟؟؟؟ توله اون موقع ۱۶ سالش بود من ۲۹ . خجالتم سرش نمیشه 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها کلا ۹۹ درصد مواقع خانوما تو جمعاشون غیبت میکنن . اما اینکه پیش یه آدم غریبه یا عضو جدید فامیل غیبت میکنن واقعا مسخره س 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
چشم عزیزه دلم

شوهرتم مثل اوناس؟

من اوایل نامزدیم پدر بزرگ شوهرم فوت کرد رفتیم مراسم اومدیم دختر خاله ش برگشت گفت اره فامیلا میگن ک ف ...

خیلی پستن یسریا فکرکن چ بلایی سرزندگیم اوردن شوهرمم حرفشون باورداره واگذارشون بخدا

خیلی پستن یسریا فکرکن چ بلایی سرزندگیم اوردن شوهرمم حرفشون باورداره واگذارشون بخدا

هه اتفاقا امروز ب شوهرم میگفتم خاله ت هرچی بیاد سرش کمه .گفتم فقط نشستم بدبختی خودشو دخترشو ببینم ذوووق کنم بخدا ظالم نیستما اما در حق همه بد کرده 

خاله ش خیلی عوضیه خیلی خیلی هرچی بگم کم گفتم.

از ایناس ک نماز اول وقت میخونه اما قلبش سیاهه و دائم دنبال دعا و  طلسم 

همین زن از حسادتش باعث شد زندگی من تا مرز نابودی بره اما خدارو شکر من سرپا موندم

الان یک ساله دخترش نامزده قرار بود سر ۶ ماه عروسی بگیرن 

ب شوهرم گفتم دیدی میگن عروس تعریفی گو.زو از اب در میاد؟ حالا شده داماده خالت .اولش میگفتن پولداره آدم حسابیه .الان پول نداره عروسی بگیره حتی پول نداره خونه اجاره کنه واس زنش 

هه اتفاقا امروز ب شوهرم میگفتم خاله ت هرچی بیاد سرش کمه .گفتم فقط نشستم بدبختی خودشو دخترشو ببینم ذو ...

مادرشوهرمنم اهل نماز جاریام اهل نماز زندگیمو داغون کردن شایدباورت نسه چندروز هروز کارم گریه شوهرم ازشون میترسم فقط میگم خدایا خودت جاحق نشستی ببین ازحسادت دارن چکارمیکنن

مادرشوهرمنم اهل نماز جاریام اهل نماز زندگیمو داغون کردن شایدباورت نسه چندروز هروز کارم گریه شوهرم از ...

من خدارو شکر جاری خاهر شوهر ندارم .اما همین عفریته خاله ش و دخترش اندازه ده تا خواهر شوهرن 

یعنی ببین خاله ش کاری کرد شوهر من زمین خورد نتونست واس من مراسم عروسی بگیره من بدون عروسی اومدم خونه م . حالا من زیاد ذوق عروسی نداشتم 

الان میبینم جهاز دخترش حاضره دختره از الان لباس عروس و میکاپشو انتخاب کرده . دلم سیاه نیستا اما میگم خوشحالم ک دامادش انقدر بدبخته ک حتی یدونه خونه هم نمیتونه اجاره کنه باید دخترشم با بی آبرویی بدون عروسی بره خونه شوهر بماند که چند بار تا مرز طلاق رفتن برگشتن . باز حداقل من عروسی نگرفتم بجاش خونه خریدم