بچه ها جمع خانواده شوهرم به شدت سمی هست شوهرم و مادرشوهرم وچه مرداشون چه زناشون و حتی جاری کلا خانواده شوهرم اینجوری هستن غیر از من که تو جمعشون هستم هیچ کدوم از کارهاشون رو خوشم نمیاد واقعا اذیت میشم کنارشون به شوهرم میگم برو تو هم خوشت میاد کنار اونا هستی و من بیام چیکار بدش میاد و قهر و داد و بیداد راه میندازه مثلا تو جمعشون یا دارن درباره دعا و جادو حرف میزنن که اعتقاد دارن یا درباره دیگران یا غیبت یا هر چیز منفی و من حالم واقعا بدمیشه کنارشون درست بشو هم نیستن کلا و من به فکر جدایی هستم چون فردا نمیخوام یه بچه تو خانواده اینا بیاد بنظرتون چیکار کنم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نمیدونم اما تمرکزت رو بزار رو قطع رابطه بازم من دقیق نمیدونم شرایطو
از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه
خانواده شوهر منم هربار درحال عیبت و تیکه انداختن ومسخره کردن دیگرانن ومن چون توجمعسون ساکتم ب شوهرم گفتن زنت اخلاق نداره ساکت نمیخنده حرف نمیزنه اخه چی بگم بجزمزخرف چیزی نمیگن الانم ماروب مون هم انداختن میگم تیکه میندازن میگ علط میکنی اسم خانوادمو میاری من شدم ادم بد چون نمیخوام مث اوناباشم فکرکن چقدرفتنه واهل حاشیه هستن