2777
2789

کسی تجربه ای داره دوستان؟

ممنون میشم در اختیارمون بزارین .🌹

nurse🧑‍🔬🩺______آماده پاسخ گویی به سوالات شما عزیزان.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زوده

از ۶ ماهگی شروع کن

طبق نمودار پشت کارت واکسن پیش برو

با حریره بادوم و فرنی شروع کن

ولی اگه رفلاکس داره میتونی از پایان ۴ ماهگی غذا بدی

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

وای فردا پسرم واکسن ۴ ماهگی داره 

دارم میمیرم از استرس

یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️

اخه بچم هم رفلاکس داره هم.نارس بوده کم وزنه و شیر خشک فقط میخوره پزشک مشورت کردم.گفت کمکی شروع کن میخواستم ببینم کسی تجربه ای داره 

وای فردا پسرم واکسن ۴ ماهگی داره دارم میمیرم از استرس

منم امروز زدم.تب داره و درد بی قراره اصلا شیر نمیخوره هی مثل شیر اب بالا میاره نگرانم

من پسرم رفلاکس داشت دکتر گفت از چهارماهگی شروع کنم 

با سوپ ساده شروع کردم کم کم فرنی و حریره بادوم و ... اضاف شد 

هفته اول فقط آب سوپ دادم از دو قاشق کم کم رسوندم ۲۰ قاشق از هفته دوم میکس کردم 

انسانم آرزوست....
وای فردا پسرم واکسن ۴ ماهگی داره دارم میمیرم از استرس

چه استرسی ؟؟؟

یه واکسنه مثل واکسن قبلی

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
منم امروز زدم.تب داره و درد بی قراره اصلا شیر نمیخوره هی مثل شیر اب بالا میاره نگرانم

آخی عزیزم .

قطره شو میدی ؟

کاش دنتول میزدی برای دردش 

یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️
چه استرسی ؟؟؟یه واکسنه مثل واکسن قبلی

سر قبلی خیلی تب کرد 

اخه بچم هم رفلاکس داره هم.نارس بوده کم وزنه و شیر خشک فقط میخوره پزشک مشورت کردم.گفت کمکی شروع کن می ...

برای بچه نارس باید دیرتر کمکی رو شروع کنی

رفلاکس رو فعلا با دارو و شیرخشک کنترل کن

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
من پسرم رفلاکس داشت دکتر گفت از چهارماهگی شروع کنم با سوپ ساده شروع کردم کم کم فرنی و حریره بادوم و ...

میشه دستور پختشو بدی گلم ...راضی بودی از اینکه زود شروع کردی ؟رفلاکس بهتر شد؟وزن گیری متوقف نشد؟