2777
2789
عنوان

به خاطر خدا بیاین

94 بازدید | 11 پست

توروخدا  دعا برای منصرف کردن شخصی از کاری 

اگه دارین بگین بخدا دارم دیوونه میشم

میخواد الکی از کارش انصراف بده توروخدا. اگه دارین بگین خداشاهده جواب بگیرم به نیتون شکلات پخش میکنم

بخاطر خدا😭

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من همیشه میخونم نظر حضرت ابوالفضل میکنم برا منکه جواب میده

آجی توروخدا میشه به نیتم بخونی بخدا فردا مشخص میشه

بخدا جواب بگیرم یک کیلو شکلات به نیتت تو مسجد پخش میکنم

بخدا از استرس دستم میلرزه

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
منصرف میشه؟چند تا

برا منکه جواب داده همسرم منصرف شده یا اگ خیلی عصبی بوده می‌خواسته یه کاری برا من بکنه آروم شده 

هرچی ک خوندی من هر دفعه۱۰۰ تا ۲۰۰ تا میخونم حالا شما بیشتر بخون 

آجی توروخدا میشه به نیتم بخونی بخدا فردا مشخص میشهبخدا جواب بگیرم یک کیلو شکلات به نیتت تو مسجد پخش ...

باشه برات میخونم انشالله مشکلت حل بشه

نیاز نیست شکلات پخش کنی فقط دعا کن منم باردار بشم خسته شدم از انتظار

باشه برات میخونم انشالله مشکلت حل بشهنیاز نیست شکلات پخش کنی فقط دعا کن منم باردار بشم خسته شدم از ا ...

آجی خدا خیرت بده چشم دعات میکنم

اگه جواب بگیرم شکلات پخش میکنم به نیتت بارداریت

عزیزم من ۵۰۰ تا خوندم بازم تونستم میخونم

الهی خدا خیرت بده الهی. خدا برات معجزه با دلشکسته دعات کردم الهی خدا خودش برات معجزه کنه