2777
2789

یعنی گردنت جلو تر از بدنته چند سانت که هر چی بیشتر باشه عوارضشم بدتره منم دارم ولی خیلی نیست بیشتر به خاطر گوشی یا عادت بد نشستنه اگه سنت کم باشه با ورزش درست میشه ولی زیاد باشه ۲۰ به بالا فک نکنم

امیــــدی هسـت چـون خدایــی هـست ⁦❤️⁩.....
یعنی گردنت جلو تر از بدنته چند سانت که هر چی بیشتر باشه عوارضشم بدتره منم دارم ولی خیلی نیست بیشتر ب ...

ی ادم ۵۳ساله چیکار کنه ؟ الان ۴ساله ایننطوری ام ولی چندماهه دردش وحشتناک شده داره میکشه...

هرچه در جستن آنی ،آنی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ی ادم ۵۳ساله چیکار کنه ؟ الان ۴ساله ایننطوری ام ولی چندماهه دردش وحشتناک شده داره میکشه...

باید عمل بشه اگه خیلی دردش زیاد بشه چون با ورزش خوب نمیشه فشارم نباید بیاره کلا خیلی گردنشو پایین نگیره و سر پا نباشه یا مطالعه و دوخت دوز که دقت میخواد و به گردن فشار میاد گردنبند طبی هم خوبه تو گوگل سرچ کنید مدلش متفاوتن  ولی نمیدونم کدومش بهتر درد و کم میکنه 

امیــــدی هسـت چـون خدایــی هـست ⁦❤️⁩.....
باید عمل بشه اگه خیلی دردش زیاد بشه چون با ورزش خوب نمیشه فشارم نباید بیاره کلا خیلی گردنشو پایین نگ ...

چه دکتری برم بنظرت ؟ چندساله اینطورم جدیدا خیلی بد شدع ب قدری ک صدامم در نمیاد داد میزنم انگار دارم در گوشی حرف میزنم 

هرچه در جستن آنی ،آنی