2777
2789
عنوان

امتحان زمیننننن

188 بازدید | 50 پست

سلاممم‌

من دوشنبه از ۲ فصل اول زمین شناسی امتحان دارم

دبیرمونم خیلی سخت میگیره خیلیییی سخت من امتحان قبلی غایب بودم اما نمرات بچه ها همه ۱۰. ۱۱. ۱۲ بود.

بنظرتون فردا چجور بخونم که بتونم با این سختی بالای۱۸ شم

این دو فصل رو خیلی خوندم اما خب خیلی سخت میگیره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درس نامه ی کتاب مهر و ماه رو بخون

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨

خدارو شکر این تازه فصلای آسونه کتابه ، فیلم دبیر هارو ببین مثلا مال همدانی خوبه ، من معلمم صفر تا صد رو می‌گفت و تستاش سخت بود ولی امتحان خرداد رو در حد کتاب و چیزهای خواسته شده می‌گرفت ، بعد میتونی بری تلگرام یه عالمه جزوه خوب هست 

آقایان درخواست دوستی ندید ، اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️

سوالات نهایی طوری منظورمهبیشتر منظورم این بود چون گفتن دبیرشون سختگیره میگم که یعنی نمره معلم مدرسه ...

آره اما مدرسمون به شدت سختگیری متاسفانه

معاون نمره زیر ۱۵ مستقیم به خانواده میگه

منظورتون از نهایی کار کن چیه

یعنی متن کتاب رو مو به مو بخون و نمونه سوالات پارسال نهایی یا جزوه هایی که امسال برای نهایی بخون کتاب کار تا برای خرداد که نهاییه و از متن کتاب به صورت مفهومی سوال میدن راحت باشی و نمره خوب بگیری و همچنین کنکور 

آقایان درخواست دوستی ندید ، اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️