2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین خواهش میکنم

46 بازدید | 7 پست

دوستان ؛ من تا ازدواج پیش رفتم بهم خورده ؛ بقیه هم تا خواستگاری پیش می‌رفت فقط الان تا آشنایی بهم میخوره ؛ چند نفر بهم گفتن بختت بسته اس برات طلسم گرفتن؛ چیکار کنم؟! حتی خواهر کوچک ترم ازدواج کرده 🤦من قیافه بهتره بزرگ ترم اینجوری توروخدا بگید چی کار کنم 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
برو دعا کن بختت باز بشه تاثیر داره اگه کاربلد باشه

🤦چقدر رفتم چیزی نشده ؛ خسته شدم نمیدونم چیکار کنم؛ بهم گفتن یکی دعا گرفته تا آخر عمر مجرد باشی خسته از تنهایی در آینده میترسم برام دعا کنید 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب برو طلسم باطل کنن حتما اوناییکه رفتی بلد نبودن

کجا برم وقتی جایی رو بلد نیستم 🤦واقعا اگ همچین چیزی هست خدا چرا اجازه این کارو بهشون میده

اینا از شیاطین و اجنه کافر کمک میگیرن برای طلسم و جادو

من چی کار کنم!🤦