2777
2789
عنوان

برم به همچیو بذارم کف دست شوهرش که بفهمه ب شوهر من پیام داده زنش

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 22 پست
آفرین نابود کرده اعتمادمو ب شوهرم ؛ الان منو تو یه شک انداخته ک نمیدونم شوهرم واقعی بهش پیام داده یا ...

من کار ب این ندارم ک کارشوهرته یا ن نمیخام بیشتراین اشفتت کنم..عزیزم اگ شوهرتو زندگیتو دوس داری مجبوووری ب فراموشی بسپاری بیخیال شی و ادامه بدی چون با تفتیش کردن این موضوع ب نتیجه دلخواه نخواهی رسید مطمئن باش

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من کار ب این ندارم ک کارشوهرته یا ن نمیخام بیشتراین اشفتت کنم..عزیزم اگ شوهرتو زندگیتو دوس داری مجبو ...

یعنی اگه ادامه بدم و بفهمم کار دختره بوده و میخواسته رابطمونو خراب کنه

و شوهرم جلوش وایساده

خیالم راحت نمیشه؟ ذهنم اروم نمیشع؟؟

یعنی اگه ادامه بدم و بفهمم کار دختره بوده و میخواسته رابطمونو خراب کنهو شوهرم جلوش وایسادهخیالم راحت ...

مطمئنی ب این مورد ختم میشه؟خلافش ثابت شدچی

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...
چند درصد خلافشه؟ بنظرت

یدرصدو احتمال بدع

گوشیشو چک کردم نبود

پس به پسره چیزی نگو اگه رابطه اش با دختره به هم بخوره به ضرر شماست ،ولی اینکه باز شوهرتون از کجا آیدی دختره یافته عجیبه ،احتمالا اون پسر وجود خارجی نداره و رد گم کنیه که نشون بده دختره من با اینم،بازم الله اعلم