2777
2789
عنوان

کل کل با مادرم

62 بازدید | 7 پست

بچه ها من خیلی ادم ارومی هستم ولی توی دوران پی ام اس خیلی بداهلاق و بد دهن میشم، در حد یه چار جمله تند و بلند حرف میزنم، توی این دوران معمولا سرم توو لاک خودمه و تو اتاقم سرگرمم، ولی مامانم هربار میاد ی حرفی میزنه منم تند میشم و داخوری پیش میاد دوس ندارم مامانمو ناراحت کنم  ولی هربار هی میاد ی چی میگه کیره رو‌مخ من، چطور این تندی کنترل کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر من ۱۱ سالشه خیلی جدیدا پرخاشگر شده بددهن شده دلم میشکنه وقتی حرفی بهم میزنه ولی بازم من میگم بچه هست سن بلوغه متوجه نیست و سعی میکنم کل کل نکنم باهاش ولی گاهی هم عصبیم میکنه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

حق داری خودمم سنم خیلی پایین بود داغون بودم الان بهتر شدم 

دمنوش ریشه شیرین بیان میخورم بهتر شدم

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش(:✨🫶🏻️ 

حق داری خودمم سنم خیلی پایین بود داغون بودم الان بهتر شدم دمنوش ریشه شیرین بیان میخورم بهتر شدم

ممنون از راهنماییت عزیزم حتما تهیه میکنم 

ولی خوب من ۲۷سالمه سنم پایین نیست