2777
2789
عنوان

پسر بد غذا و هیچی نخور من

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 31 پست
ببین بی اشتها نیست ولی هرچیزی رو نمیخوره چند تا خوراک محدود داره مثلا تو میوه ها سیب و موز تو غذاها ...

پسر من بحز بی اشتهایی محدودیت غذایی هم داره از طرف خودش

فقط زرشکپلو کباب قوزمه سبزی یا عدس پلو میخوره دیگه هیچی اونم ب مقدار کم خیلی سخته

آلبالوهای مامان دوستون دارم🧸🍒🐤 🍭 🌸 میرسد آن روز ک چرخ بر مدار حق بگردد💖 روزی از میان این همه درد امید می روید🧚‍♀️
انگار مشکل همه بچه هاس من از خواب بیدار میشم هی فکرم اینه چی بپزم بخوره بعد مثل این مسابقه اشپزیاس د ...

واقعا همینطوره من دیگه اصلا میگم‌نمیخوری نخور بیا نونتو بخور 

اخه ببین چند روز پیش ساندویچ درست کردم راه برگشت بخوره 

سس زدم به ساندویچ کتلتش یه ذره خورد پرت کرد نصفشو دادم همکلاسیش کلی خوشش اومد 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر من بحز بی اشتهایی محدودیت غذایی هم داره از طرف خودشفقط زرشکپلو کباب قوزمه سبزی یا عدس پلو میخوره ...

باز خداروشکر پسر من فقط برنج اونم نه همیشه دیگه ضعف شدید میشه یه تیکه نون میخوره 

پسر من بحز بی اشتهایی محدودیت غذایی هم داره از طرف خودشفقط زرشکپلو کباب قوزمه سبزی یا عدس پلو میخوره ...

عالیه ک 

مال من لب به گوشت و مرغ نمیزنه🤦‍♀️

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
همینا خیلی خوبه

خب هروز ک نمیشه اینارو بپزم

اصلا تنوع غذایی نداریم بخاطر آقا

بعد کم اشتها هم هست فقط چند قاشق میخوره

آلبالوهای مامان دوستون دارم🧸🍒🐤 🍭 🌸 میرسد آن روز ک چرخ بر مدار حق بگردد💖 روزی از میان این همه درد امید می روید🧚‍♀️
وزن و سن بچه جقدرهدختر من ۱۰سالشه وزن ۲۵

۵ سالشه ۱۹ کیلو 

قدشم بلنده به نسبت همکلاسیاش تو مهد کلا جزو درشتاشون حساب میشه ریزه میزه نیست منو باباشم ریزه میزه نیستیم 

عالیه ک مال من لب به گوشت و مرغ نمیزنه🤦‍♀️

😂😂بخدا ما مامانا سر این بچها پیر میشیم

واقعا همینطوره من دیگه اصلا میگم‌نمیخوری نخور بیا نونتو بخور اخه ببین چند روز پیش ساندویچ درست کردم ...

منم امروز دیوونه شدم دیگه هی میگفت اب بیار فلان بیار سر سفره ده بار بلند شدم و در نهایت یه قاشق خورد تف کرد میخواستم خودمو نصف کنم واقعا. منم چیزی نمیگم همین که میگه نمیخورم میگم تاوکی دستاتو بشور برو بازی کن

۵ سالشه ۱۹ کیلو قدشم بلنده به نسبت همکلاسیاش تو مهد کلا جزو درشتاشون حساب میشه ریزه میزه نیست منو با ...

خوبه پس ماشالله نگران نباش

بچه دیگه ام ۶ سالشه ۱۵کیلوعه

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
مامانا به اینجور بچه هالااقل خرما و شیر بدید بخورنک هم تقویت بشنهم قد بکشن

خداروشکر چشم نزنم پسر من عاشق شیره یعنی ولش کنی روزی یک لیتر شیر میخورخ میترسمدکم خونی بگیره روزی یه لیوان میدم گاهی دو لیوان شیر موز بخواد

پسرم کباب میخوردمرغ میخورد الان چند وقته لب نمیزنه فقط کربوهیدرات

انشاالله باز مثل قبل بخوره همه چی رو

ولی پسر منم هعی دایره ی مورد علاقه هاشو کمتر میکنه

الان اینا مونده

ماکارونی

عدس پلو

برنج سفید 

سیب زمینی سرخ کرده و فسفود

میوه ام فقط مگه آبمیوه ی طبیعی واسش آماده کنم😐😐😐

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
خوبه پس ماشالله نگران نباشبچه دیگه ام ۶ سالشه ۱۵کیلوعه

نگران وزنش نیستم اصلا اتفاقا میترسم چاق بشه برا همین پیاده میبرمش و کلاس ورزش گذاشتمش 

فقط میترسم با این حجم کربوهیدرات و نون و بیسکوئیت که میخوره قند بگیره غذا مثل انسان نمیخوره 😅