2777
2789
عنوان

کارهایی که قبل از مرگ بایدانجام داد

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 16 پست
پاس کردن درس های اصلی که برای هر کی یجورهیکی وابستگی یکی فقر....

آره دقیقا من دارم تمرینات فشرده انجام میدم همه اطرافیانم متوجه شدن. همه فهمیدن که خیلی عوض شدم

وای زندگی چقدر جذابه وخدا وشکر که اعصاب من از فولادِ.........

اینکه برای چه چیز آمده ایم...آیه ی ۵۶ سوره مبارکه ی الذاریات...(همانا جن و انس را برای عبادت خود آفریده ام.)

دانشجو باش همواره و همیشه فعالیت داشته باش، صبور، خوش فکر، حسن خلق داشته باش، نیکی کن، حجاب ذهن، چشم و جسم داشته باش. یتیم رو طعام بده، انفاق کن و همه چیز رو به فالنیک بگیر و اندیشه کردن در باب نعمت ها و آفرینش خدا رو یادت نره... قرآن رو با معنی و تفسیر بخون و در زندگی جاری کن دقیقا میشه همین راه کارهایی که گفتم... 

پیامبر یه حدیث داره (خدا رو به اولین نعمتی که بهتون داده شکر کنید.(نعمت حلال زاده گی اولین نعمت هست))

کلا شاد باش و زندگی کن...با دستورات خدا و قرآن هر دو کلمه در زندگیت جاری هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.