2777
2789

چرا من همچین حسی ندارم تا میرم شروع میکنن سرکوفت بچه مردم زدن بهم حالم بهم میخوره میرم خونه پدر و مادرم نمیدونم باید چیکار کنم 

شما چیکار میکنید اروم میشید؟

والا مادرم میگه همه با بچه هاشون اینجورین 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هر وقت میرفتم یه ایرادی ازم میگرفتن چرا بوت سرسفره نمیشینه چرا به بچه یه ساله جیش کردن یاد ندادی که اگه چرا پوشک میگیری 

چرا چرا چرا چرا 

منم رفت و آمد رو کم کردن ماهی یه بار می رم دوساعت برمیگردم

خونه پدری حساب نمیشه برا من 

مامانم با داداشم باهم زندگی میکنن 

منم حس خوبی ندارم وقتی میرم به دلایل مختلف 

ولی سرکوفت نه نداریم،اگه باشه همونم نمیرم 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
ازدواج کردی بازسرکوفت بچه های مردمومیزنن؟

اره به خدا من درس میخونم به من میگن خجالت بکش خرس گنده الان باید ۳ تا بچه بقلت بود فلانی ببین 

منی که درس میخونم خنگم ولی فلانی تنها هنرش بچه بوده خوبه بابا به خدا من ۲۳ سالم مگه چند سالمه

تو هم از کارای که بقیه پدرو مادرها برا بچه هاشون میکنن بگو.خونه ی اولمون اونجاست هرچند که پدرمو دیگه ندارم و این خیلی سخته برام ولی بخاطر مادرم زود زود میرم.ولی بازم آدم تو خونه ی خودش راحت تره.

اره به خدا من درس میخونم به من میگن خجالت بکش خرس گنده الان باید ۳ تا بچه بقلت بود فلانی ببین منی که ...

کارهمسرت چیه

برای عاقبت بخیری بچه م صلوات بفرست،خدا حاجت دلت روبده🙏
من هر وقت میرفتم یه ایرادی ازم میگرفتن چرا بوت سرسفره نمیشینه چرا به بچه یه ساله جیش کردن یاد ندادی ...

واقعا خوشا به حال کسایی که با دل خوش میرن و ذوقش دارن من هر روز به شوهرم میگم ترو خدا نرو ماموریت من نمیخوام برم خونه مامانم میگه خب نرم قسط و قرض چیکار کنم 

برقکار جوشکار چند تا کار میکنه یه جا نیست از ۵ صبح میره سرکار ۱۱ شب برمیگرده اخه ۱۵ تومن قسط داریم ف ...

به هرحال شب که میادخونه

فک کردم میره شهردیگه

تکهم ازصبح تاشب بمون خونه به درسات برس به خونه وزندگیت برس تاشوهرت بیاد

چرامیری اونجا اینهمه حرف بشنوی

برای عاقبت بخیری بچه م صلوات بفرست،خدا حاجت دلت روبده🙏