2777
2789
چرا پشیمون شدی به نظرم ازدواج دوم خیلی سخته و اینکه کسی که شوهرش و دوس داشته جدا بشه دیگه نمیتونه عا ...

چون با همون شوهر اولم دوباره ازدواج کردم 

گولم زد چون منو میشناخت دقیقا دست گذاشت رو نقطه ضعفام و کارایی زو گفت برام میکنه که ارزوی من بود البته نه که فکر کنی ارزوهای بزرگی داشتما نه . یه سری چیزا برام ارزو شده بود که کمترین حق هر زنی تو زندگیشه ولی حتی به یکیشون عمل نکرد و از اینکه دوباره گول زبون چرب و نرمش رو خوردم پشیمونم

چون با همون شوهر اولم دوباره ازدواج کردم گولم زد چون منو میشناخت دقیقا دست گذاشت رو نقطه ضعفام و کار ...

ای وای بچه هم دارید الان باز جدا شدی منم میترسم چون چرب زبونه اما هنوز عاشقشم لعنت به این دل

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی سخته خیلی ببین تازه اولشه من 4 ساله جدا شدم هنوز دلتنگم کاش بتونی برگردی بعد جدایی دیگه هیچ وقت ...

اره میدونم درک میکنم نمیشه برگردم اصلا راهی نداره چرا ازدواج نکردی ؟موردی نبوده یا نخواستی؟ 

من با تمام وجود درکت میکنم عزیزم ولی به عنوان کسی که جدا شده و باز دوباره برگشته به زندگی بهت میگم ا ...

نه عزیزم من به هیچ وجه برنمیگردم اعتیاد به شیشه داشت زندگی خیلی مضحرفی داشتیم شاید بخاطر فرار از تنهایی با یکی دیگه ازدواج کنم ولی باهمسرسابقم محال 

اره میدونم درک میکنم نمیشه برگردم اصلا راهی نداره چرا ازدواج نکردی ؟موردی نبوده یا نخواستی؟

من خیلی خواهان ذارم نه اینکه بخدا بخوام تعریف کنم ولی به هیچ وجه دلم با کسی نمیره هر وقت به پسرم که 3 سالشه نگاه میکنم میگم کاش باباش بود... والله انگار طوفان زد به زندگیم ما عاشق هم بودیم یهو سرد شدم اصلا انگار دیوونه شدم اونم همینطور

ای وای بچه هم دارید الان باز جدا شدی منم میترسم چون چرب زبونه اما هنوز عاشقشم لعنت به این دل

نه عزیزم ما بچه نداریم بخدا خیلی وقتا از عشق نیست از روی عادته که میل داریم برگردیم بهشون 

هر وقت دلتنگش شدی بدیاش رو بیاد بیار 

البته دلیل جدایی هم خیلی مهمه اگه دلیل محکمی نباشه یا سر مشکلات جزئی ادم طلاق بگیره صد در صد به شوهر خودش برگرده بهتره ولی کار من حماقت بود چون مشکلاتمون خیلی زیاد بودن

نه عزیزم من به هیچ وجه برنمیگردم اعتیاد به شیشه داشت زندگی خیلی مضحرفی داشتیم شاید بخاطر فرار از تنه ...

اووو نه اعتیاد هرگز برنگرد لعنتی شکست اینجوریه تا به مدت کلافه ای باید قوی باشیم دوباره ادامه بدیم چاره ای نیست

نه عزیزم من به هیچ وجه برنمیگردم اعتیاد به شیشه داشت زندگی خیلی مضحرفی داشتیم شاید بخاطر فرار از تنه ...

سعی کن برای فرار از تنهایی به کسی دل ندی عزیزم که شکست تو ازدواج دوم خیلی سخت تره 

امیدوارم یه ادم خیلی خوب سر راهت قرار بگیره که تموم غمای گذشته رو از دلت پاک کنه 

دل تنگی اصلاً ربطی به جنسیت نداره.

من بعد جداییم اصلاً دل تنگ شوهر سابقم نمی شدم.

اما دیدم مردایی رو که سالیان سال تو گذشته گیر کردن.

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار😵‍💫😩///////////////🤍به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار🤍تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....

نه عزیزم ما بچه نداریم بخدا خیلی وقتا از عشق نیست از روی عادته که میل داریم برگردیم بهشون هر وقت دلت ...

کاش هیچ وقت آدم انتخاب اشتباه نکنه اما آدم حتما نباید با کسی باشه باید اول یاد بگیریم خودمون و دوس داشته باشیم و به کسی تکیه نکنیم

اشتباه نکن برگرد یروز پشیمون میشی که دیگه شوهرت نمیخواد

اون اعتیاد به شیشه داره حالا رفته کمپ ترک کرده ولی پاکیش موندگار نیست میدونم هزاربارترک کرده آخرش باز مصرف کرده

سرسوزنی دلم براش تنگ نشده تازه سیمم عوض کردن یوقت بسرش نزنه برگرده چرا یوقتایی باخودم میگم اگر اون خودشو درس میکرد من انقد سختی نمیکشیدم

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪

من خیلی خواهان ذارم نه اینکه بخدا بخوام تعریف کنم ولی به هیچ وجه دلم با کسی نمیره هر وقت به پسرم که ...

عزیزم مشاور به من گفت روی یه کاغذ حوبیای شوهرت رو یه طرف بنویس بدیهاش رو یه طرف ببین بیشتر برات خوب بوده یا بد اون موقع میفهمی که تصمیمت درست بوده یا اشتباه 

البته از رو دلتنگی و احساسی نه باید عاقلانه و منطقی فکر کنی و بنویسی