2777
2789

من تازه دوماهه جداشدم دلم برای تک تک وسیله های خونه امم تنگ شده دلم تنگ شده رو فرش خونه خودم دراز بکشم درست خیلی توزندگیم اذیت شدم ولی روزای خوبم زیاد داشتیم دارم جون میدم خدایا این چه دردی خدایا بکش راحتمون کن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر برای جدا شدنت دلیل واقعی داری و مطمینی درست انتخاب کردی که جدا شی، دلتنگ نمیشی. من هیچ وقت دلم تنگ نشد.

ولی زندگی بعد از طلاق کار سختیه باور کن

برید مشاوره تا سبک زندگی تون رو عوض کنید و خودتون رو با شرایط وفق بدید، تو طلاق خبری نیست.

مردها هم دلشون تنگ نمیشه خیالت راحت 

من تازه دوماهه جداشدم دلم برای تک تک وسیله های خونه امم تنگ شده دلم تنگ شده رو فرش خونه خودم دراز بک ...

خیلی سخته خیلی ببین تازه اولشه من 4 ساله جدا شدم هنوز دلتنگم کاش بتونی برگردی بعد جدایی دیگه هیچ وقت حالت خوب نمیشه

من تازه دوماهه جداشدم دلم برای تک تک وسیله های خونه امم تنگ شده دلم تنگ شده رو فرش خونه خودم دراز بک ...

من با تمام وجود درکت میکنم عزیزم ولی به عنوان کسی که جدا شده و باز دوباره برگشته به زندگی بهت میگم اگه از دلتنگی هلاک شدی هم برنگرد چون احتمال اینکه مثل من پشیمون بشی خیلی خیلی زیاده 

خوب میشی گل 

یه زن همه راهها رو میره،بعد طلاق میگیره 

خودتو سرگرم کن، پیاده روی خیلی خوبه، نمازتو اول وقت بخون 

مردهم دلتنگ میشه مگه اون آدم نیست شوهرمن هی بچه رو بهونه میکنه‌پیام میده سر حرفو بازکنه دردل کنه همش داره میگم دلتنگم دارم میمیرم برگرد زندگی کنیم گفتم نمیشه دیگه

من با تمام وجود درکت میکنم عزیزم ولی به عنوان کسی که جدا شده و باز دوباره برگشته به زندگی بهت میگم ا ...

چرا پشیمون شدی به نظرم ازدواج دوم خیلی سخته و اینکه کسی که شوهرش و دوس داشته جدا بشه دیگه نمیتونه عاشق کسی بشه

اگر برای جدا شدنت دلیل واقعی داری و مطمینی درست انتخاب کردی که جدا شی، دلتنگ نمیشی. من هیچ وقت دلم ت ...

هرچقدرهم که ازطلاقت مطمن باشی بازم دلتنگ میشی البته شایدم اون حس لعنتی دلتنگی نیست شاید بخاطر شکستی که خوردی اون حس رو داری به هرحال حالت بد طلاق خیلی مضخرف میشه من دوماهه دارم تجربه میکنم