2777
2789

مثلا من خودم دلم میخواد خونه های کوچیک بگیرم و به مدت دو سال رایگان اجاره بدم به تازه عروس دومادا که تو دو سال فرصت داشته باشن پول جور کنن برای خرید یا رهن یه خونه،یا مثلا دلم میخواد ایجاد شغل کنم برای افرادی که یه مهارتی دارن ولی سرمایه اولیه ندارن برای راه اندازی اون شغل و اوضاع مالی خیلی بدی دارن،مثلا کسی که خیاطی بلده یه کارگاه خیاطی براش راه بندازم یا خانومی که سرپرست خانواده س و آشپزیش خیلی خوبه یه مغازه براش بگیرم که مغازه ی فروش غذای خونگی راه بندازه و سرمایه اولیه مواد غذاییش رو هم بدم یا مغازه هایی برای فروش سبزی سرخ کرده یا سبزی پاک کرده یا پیاز داغ و بادمجون سرخ کرده براشون راه بندازم،دلم میخواد یه روزی برسه که همه ی مردم کشورم حتی اگر زندگی عالی هم نداشته باشن ولی حداقل یه زندگی معمولی داشته باشن و کسی محتاج نیازهای اولیه ی زندگیش نباشه،امیدوارم اون روزو ببینم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداکنه بتونی و بتونم ارزوهامونو  برآورده کنیم قسمت اول آرزوت چقد حرف منه 

اصن کاشکی مردم کشورمون  اونقدر پولدار باشن ک نیاز ب کمک نداشته باشن 🥲🤲🏻

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

یه ورزشگاه درست درمون میساختم میدادم اینا توش بازی کنن تا آبرومون نره

مدرسه میساختم

درمانگاه خیریه

نزدیک بیمارستان های کودکان هتل میساختم رایگان میدادم به کسایی که بچه هاشون تو بیمارستان بستری و اونایی که جا ندارن و از شهرستان اومدن اونجا استراحت کنن

دارو های کمیاب وارد میکردم و به قیمت مناسب میدادم به مریضا

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
کلی میلیاردر که چی بگم تلیاردر دورمن کوچکترین کمکی ازشون ندیدم بسیار آدمای خودخواهین که حتی منم بدم ...

حق گفتی 

منم هر چی دیدم آدمایی بودن ک کمک نکردن هیییچ   حتی حق بقیه رو خوردن  پول کارمند کارمند کارگرا  رو ندادن 

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

من خیلی آرزوهای قشنگی داشتم . ولی الان هر وقت پول دستم میاد حس میکنم خودم از همه نیازمندترم.

امیدوارم روزی برسه که خدا خودش روزی هرکی رو برسونه. نه اینکه مثلا من یا شما رو پولدار کنه تا روزی رسون شیم  

مثلا من دوست داشتم یه کاره ای بودم می تونستم ۶۰ سال به بالا را ساپورت می کردم نبینم پیرمرد که نمی تونه خودش راه بره تو کوچه میان زباله ها داره دنبال پلاستیک و کارتون می گرده مثلا دوست داشتم اینقدر سطح سواد در بین دانش آموزان را بالا می برم که دیپلم تجربی با این همه شب بیداری بتونه لااقل یه آمپول بزنه نوجوانا را سرگرم کار و تفریح سالم می کردم