2777
2789

دارم میرم خونه و تو ماشین یخ زدیم

میبینم موتورسوارهایی رو که دارن یخ میزنن و مجبورن تو اتوبان باشن و برن خونه

با بند بند وجودم این روزارو دیدم و درک میکنم

هیچی سخت تر از این نیس ک مجبور باشی تو سرما و گرما با موتور بری جایی

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

ماهم موتور داریم

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بمیرم الهی داداش منم موتور سواره تو اسنپ کار میکنه 

تو سرما هروقت میومد خونه اول یه ۱۰ دقیقه دستاشو رو بخاری می‌گرفت که بتونه انگشتاشو تکون بده 

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
منم همیشه براشون دعا میکنم مخصوصا اینایی که با زن و بچه ان

دقیقا

ماهم ی دوره بابچه مجبور بودیم سوارشیم

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
شوهر من هم با موتور میره اینور اونور اونم موتور پارکینگی و رده پایین ارزومه ماشین داشته باشیم 🤲

الهی ب ارزوت برسی

بمیرم الهی داداش منم موتور سواره تو اسنپ کار میکنه تو سرما هروقت میومد خونه اول یه ۱۰ دقیقه دستاشو ر ...

سرمای وحشتناکی میره تو وجودت

خشک میشی

من همیشه با بغض وناراحتی از تو ماشین نگاهشون میکنم مخصوصا که زن وبچه پشتشون نشسته باشه از خودم خجالت میکشم که توراحتی لم دادم اونا با سختی دارن راه میرن😔😔 

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
یه نامردی یه ماه پیش موتور شوهرمو از دم در خونه دزدید...

ای بابا

بلا به دور 

آفرین بهت خوب گفتی خدادبهشون سلامتی بده و پولشون برکت بده

الهی امین