2777
2789
عنوان

مرگ بخاطر پیکرتراشی

| مشاهده متن کامل بحث + 26346 بازدید | 337 پست
والا من بمیرمم بخاطر زیبایی زیر تیغ نمیرم اونم پیکرتراشی که تاحالا خیلیا مردن ..به چه قیمتی اخه اصلا ...

واقعانمیدونم چرابخاطرعوارض سزارین روسخت میگیرن بااینکه یک درهزارنشنیدم کسی باسزارین فوت شده باشه ولی این عمل روفراووون شنیدم کشته داده ولی قدغن نمیکنن!

مگه هرزه ها زندگی گزاشتن برا مردم نصف ملت بخاطر اینا با بچه هاشون اواره شدن نصفشونم اینجوری که کم نی ...

جسارت نشه به اونایی که عمل کردن . اکثر عملهای زیبایی که مد شدن اوایل به خاطر صنعت س ک س بودن . بعد متاسفانه همه گیر شد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان چند کیلو هستین ؟

من ۱۴۰ بودم با ۷۹ رسیدم همچنان هم هستم گاهی رعایت نکنم دو سه کیلو میرم بالا دوباره رژیم و کم میشه 

فکر کمم حدود ۱۰کیلو هم پوست و چربی اضافه داشته باشم منتظر درست شدن شرایطتم که برم عمل پوست...

هرچی آرزوی خوب مال تو 
من ۱۴۰ بودم با ۷۹ رسیدم همچنان هم هستم گاهی رعایت نکنم دو سه کیلو میرم بالا دوباره رژیم و کم میشه فک ...

آفرین خیلی وزنت کم شده.لامصب با بدبختی وزن کم میشه بعد تا یکم رعایت نمیکنی وزن بالا میره .من خودم با رژیم ۱۳ کیلو کم کردم .بعد یه مدت دوباره شروع کردم شام خوردم ، توی یه ماه دوباره ۴ کیلو زیاد شدم🤨

کاربر گرامی پست شما غیراخلاقی می باشد👹👹
آفرین خیلی وزنت کم شده.لامصب با بدبختی وزن کم میشه بعد تا یکم رعایت نمیکنی وزن بالا میره .من خودم با ...

من ۱۵ سال رژیم گرفتم و داشتم تا درنهایت عمل کردم 

دقیق بخوام بگم ۲۵ ساله رژیمم😅😄

هرچی آرزوی خوب مال تو 
من ۱۵ سال رژیم گرفتم و داشتم تا درنهایت عمل کردم دقیق بخوام بگم ۲۵ ساله رژیمم😅😄

افرین به ارادت .از قدیم گفتن بکشو خوشگلم کن😁😆

کاربر گرامی پست شما غیراخلاقی می باشد👹👹

زن جماعت ارزش خودش رو جدیدا تو زیبایی میدونه البته تقصیر خودشم نیست از فرهنگمون میاد ولی وقتشه تابو شکنی کنیم.مرتب بودن ،امیز و خوش بو بودن و ... عالیه امااا لازم نیست حتما اندامت ساعت شنی باشه به شوهرتونم یاد بدین که شمارو همونطور که هستین دوس داشته باشه 

حالا اینا به کنار اینایی که بیهوش میشن نمی‌ترسن در حین بیهوشی بهشون تجاوز بشه ؟

دقیقا.خودم دیدم وقتی خانمها رو میخوان ببرن تو بخش جراحی دوتا نره غول میرن از جلو درب میبرن یعنی پس از پوشیدن لباس عملکه همه جاش بازه دوتا مرد میان با ویلچر میبرن و کل بدنشون از اون لباس مشخصه یعنی پشتش بازه و اونایی که مبرن غیر ممکنه دست نبرن داخل لباسشون و وقتی بیهوش میشن هم که دیگه جای خود داره .درسته یک قسمتایی دوربین داره ولی این دوربینا هیچوقت چک نمیشن و اگه کسی هم شکایت کنه بعد از چک کردن بخاطر خراب نشدن و بدنام نشدن بیمارستان چیزی رو رو نمیکنن.وگرنه تجا...و زز که تا دلت بخواد چ توسط ...پرس...تا...ر و پز...ش...ک و خد...م ...اتی ها