2777
2789
عنوان

مرگ بخاطر پیکرتراشی

| مشاهده متن کامل بحث + 24897 بازدید | 327 پست
یه سر به پیج هاشون بندازی فقط دارن تشویق میکنن آره عمل کن باعث اعتماد به نفس میشه بعد هیکل خود دکتر ...

والا بخدا

زن دایی من با ۶تا بچه هوس این عمل کردبود

گفتم زن این عمل خیلی ریسک داره احتمال مرگ هست بعد توک ازدواجتوکردی بچهاتم اوردی کسی از تو توقع مانکن بودن نداره بیخیال سخت نگیر بخدا برگشت گفت خب توجوانی همه خوش هیکلن ادم برای زیبایی خودش دل خودش میخاد این کار بکنه لذت ببره

همش اثرات همین تشویق کردنشونه توی اینستاگرام فقط هدفشون پول جاروزدنه بفکر زندگی کسی نیستن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عمل پیکر تراشی به شدت خطرناکه جالب اینجاست که قبل از عمل ده تا برگه میدن امضا کنی یعنی دکتر سلب مسئو ...

خانواده این دختر هم خیلی تلاش کردن ولی بخاطر 

برگه رضایت نامه نتونستن حقشون رو بگیرن 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

والا بخدازن دایی من با ۶تا بچه هوس این عمل کردبودگفتم زن این عمل خیلی ریسک داره احتمال مرگ هست بعد ت ...

اینستاگرام خیلی آسیب زد به روح و روان مردم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

باشه چشم

چشمت بی بلا 🌸

عقل که نباشد جان درعذاب است...

دقیقااا

از اقوام ما هم فوت شدن دو نفر به فاصله یکی دوماه جفتشونم لیپو کرده بودن طفلیا خدا به خانواده هاشون صبر بده یکیشون بچه داشت

💚 خدایا شکرت 💚 خدایا شکرت 💚خدایا شکرت 💚

از اقوام ما هم فوت شدن دو نفر به فاصله یکی دوماه جفتشونم لیپو کرده بودن طفلیا خدا به خانواده هاشون ص ...

ای وای خدا رحمتشون کنه 😢🖤

کاش جمع بشه این عمل های زیبایی