2777
2789
عنوان

مرگ بخاطر پیکرتراشی

| مشاهده متن کامل بحث + 14430 بازدید | 283 پست
دخترعمم فقط ۲۴سالش بود چندماه پیش عمل اسلیو کرد منگنه معدش باز شد عفونت کل بدنشو گرفت فوت شد باکلی آ ...

خدا رحمتش کنه عزیزم 😢🖤

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

مرسی گلم من با ناراحتی وزنم کم میشه ولی میگم شاید ناراحتی پیوسته یا افسردگی نهان باعث شده اضافه وزن ...

شاید وسایل مغازه بیشتر میخوری مثل پفک چیپس نوشابه بستنی کیک تولد  اینا خیلی چاق کننده ان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید وسایل مغازه بیشتر میخوری مثل پفک چیپس نوشابه بستنی کیک تولد اینا خیلی چاق کننده ان

نه همیشه رعایت میکردم رژیم رو چون ورزش هم میکنم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

همیشه پیکر تراشی بنظرم خطرناک ترین عمل ممکنه

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

ازاین کار نون میخورن چرا صداشو دربیارنمردم باید آگاه باشن

یه سر به پیج هاشون بندازی فقط دارن تشویق میکنن 

آره عمل کن باعث اعتماد به نفس میشه بعد 

هیکل خود دکتر رو ببینی با چهرش 

تیرویید کم کار نداری ؟تنبلی تخمدان؟

نه چکاب کامل دادم 

با اینکه اینقدر حرص قدم میخورم ولی با جراحی درست بشه هیچوقت نمیتونم بهش فکرم بکنم

خوبه که عاقلی 

یه چند تا کتاب بگیر بخون راجب اعتماد به نفس 

کتاب خوب 

آره عروس همسایمون خیلی هم پولدار بود بعد این عمل به هوش نیومد بهترین کلینیک بالا شهر تهران هم عمل کر ...

این غمگین ترین چیزی بود ک راجع به یه زوج شنیدم 

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️