2777
2789

اشکال نداره شیرداخلشو بهش بدم  اندازه دوتا ناخن پیش هم ابشده رفته داخل 

خوشا صبری که پایانش تو باشی ❤️😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه نده این مواد ازاد میکنه خوب نیس

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

اصلا شیرخشک درست میکنی بقیه ش رو نخورد بریز بره 

نگه ندار 

کمتر درست کن به اندازه

کنار بخاری نذاری بگی گرم بمونه بهش بدم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
شیر خشک زود فاسد میشه چه برسه کنار بخاری!!!شیشه شیری که ذوب شده، مواد شیمیایی آزاد می‌کنه و خطرناکه. ...

تازه درست کرده بودم ولی اب سرد بود گذاشتم کنار بخاری یکم ولرم شه نگو ازش اب شد اگه بشورمش هم نمیشه دیگه بهش داد ازاین شیشه شیر

خوشا صبری که پایانش تو باشی ❤️😍