2777
2789
عنوان

توروخدا ممکنه بیاید استرس دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 34 پست
https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۴۱۲۰۱_۱۵۲۹۳۹_telegram_y7qs.jpgاین روی نقشه گوشیشو خاموش کر ...

اشکالی نداره عزیزم وقتی بفهمه نگرانشی یکم به خودش میاد از رفتارهاش خجالت میکشه و تغییر میده 

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۴۱۲۰۱_۱۵۲۹۳۹_telegram_y7qs.jpgاین روی نقشه گوشیشو خاموش کر ...

ولی دوستش داری ها 😅 دیدی گفتم دوری همو نمیتونین تحمل کنین 

پس بجای اینکه غرورش بیشتر از این پیش پدرت اینا بشکنه خیلی از همه چیز دعواهاتون برای خانوادت نگو وسعی کن با مشاوره یا حرف زدن منطقی باخودش سوتفاهم ها رو برطرف کنی وزندگی قشنگتو برای چیزای ساده تلخ نکنی عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جااااان بمونید برای هم😊دیدی چقد نگرانش بودی،بعد اسم طلاق میاری

درکل نگران خونه هم بودم من استرسی ام صدتا چیز پیش خودم بافتم ک مبادا الان خونه اتیش گرفته گاز باز بوده یا و...و همچنین گفتم بعدا همسرم اتفاقی براش پیش نیفتاده باشه خانوادش از چش من ببینن و شروع بشه

ولی دوستش داری ها 😅 دیدی گفتم دوری همو نمیتونین تحمل کنین پس بجای اینکه غرورش بیشتر از این پیش پدرت ...

اره عزیزم ، نمیگم دوسش ندارم اما همین الانم روی حرفم هستم و تا واقعا صد درصد خودشو درست نکنه و تغییر نده فک نمیکنم بتونیم بازم کنارهم بمونیم..مگه اینکه واقعا تغییر کنه و این تغییر و متوجه بشم من...

درکل نگران خونه هم بودم من استرسی ام صدتا چیز پیش خودم بافتم ک مبادا الان خونه اتیش گرفته گاز باز بو ...

سلام عزیزدلم حالت چطوره , عزیزم چرا هرچی توی خصوصی برات پست میزارم می‌نویسه گیرنده معتبر یافت نشد 

خوشکلم بیا بگو ببینم چی شده پیامم نمیاد

سلام خوب هستید وقتتون بخیر...

عذرمیخام من چن شب پیش خاستم یه کاربره دیگع رولغو دوستی بزنم دستم رفت روی کاربری شما و لغو دوستی زدم🤦‍♀️

سلام خوب هستید وقتتون بخیر...عذرمیخام من چن شب پیش خاستم یه کاربره دیگع رولغو دوستی بزنم دستم رفت رو ...

سلام عزیزم مردم از نگرانی حالت چطوره چکارمیکنی مواظب سلامت ی خواب وخوراکت باش استرس ونگرانی روازخچدت دور کن هرچند سخته ولی سعی کن آرامش داشته باشی تا انشالله مشکلاتت حل بشه

سلام عزیزم مردم از نگرانی حالت چطوره چکارمیکنی مواظب سلامت ی خواب وخوراکت باش استرس ونگرانی روازخچدت ...

اشتها ندارم میلم ب هیچ غذایی نمیره امروز فقط یدونه نارنگی و سیب درختی با یه لیوان شیر خوردم دیگه هیچی نخوردم