2777
2789
عنوان

توروخدا ممکنه بیاید استرس دارم

763 بازدید | 34 پست

من خونه ی بابامم بعد خونه ی خودم شهر دیگه ایه... ظهر با همسرم تلفنی داشتیم حرف میزدیم ک پشت گوشی یذره جر و بحثمون شد ناراحت شد ازم گوشیش از ظهر خاموشه سابقه نداشته وقتی خونس گوشیش خاموش باشه ،اگه تا فردا گوشیش روشن نشد زنگ بزنم نگهبانیه خونمون مشکلی نداره زشت نیس؟ عمدا کرده یا چیزی شده بنظرتون؟ ای خدا دستم ب جایی بند نیس🤦‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی از عمد اینکارو کرده که تو رو بچزونه ، اصلا پیگیری نکن و نقطه ضعف نشون ندهتقی به توقی بخوره دیگه ...

اتفاقا وقتی از عمد کاری میکنه که باعث نگرانی تون میشه باید از هزار‌جا پیگیری کنین که همون بشه بار اول و آخرش.

پس فردا زبونش هم دراز نباشه که من مرده باشم یا زنده برات فرقی نمی‌کرد

(لحنم عصبانیه، شرمنده 😅)

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی

بد به دلت راه نده عزیزم حالش خوب نبوده زده بیرون گوشیشو جاگذاشته  فردا اگه شماره اداره و محل کارش رو داری زنگ بزن از اونجا خبرشو بگیر یا اگه باهمکاراش رفت وآمد خانوادگی داشتین وشمارشونو داری زنگ بگو کارش دارم گوشیش خاموشه اگه میشه بگین بهم زنگ بزنه میفهمی سرکاررفته و حالش خوبع

بد به دلت راه نده عزیزم حالش خوب نبوده زده بیرون گوشیشو جاگذاشته فردا اگه شماره اداره و محل کارش رو ...

شماره همکاراشو ندارم اصلا و داشته باشمم نمیتونم بهشون زنگ بزنم..اما شماره ی تلفن ثابتی ک داخله اتاقه خودش سرکار هس رو دارم اما هیچوقت پیش نیومده زنگ بزنم جز یبار اوایل ازدواجمون و میگه خیلی زنگ نزن ب تلفن محل کارم ...یه تلفنه نگهبانیه دم خونمونو دارم اونو فردا اگ خبری نشد زنگ میزنم جفت گوشیاش جواب نمیده ، لمسیش ک خاموشه نوکیاشم بوق میخوره جواب نمیده ...میبینی چ وضعی دارم من توروخدا 

شماره همکاراشو ندارم اصلا و داشته باشمم نمیتونم بهشون زنگ بزنم..اما شماره ی تلفن ثابتی ک داخله اتاقه ...

نه زنگ بزن اداره با یبار زنگ زدن چیزی نمیشه میدونه خودش که نگرانش بودی 

احتمالا نوکیا توماشین مونده لمسی هم ناراحت بوده خاموش کرده نگران نباش 

نه زنگ بزن اداره با یبار زنگ زدن چیزی نمیشه میدونه خودش که نگرانش بودی احتمالا نوکیا توماشین مونده ل ...

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۴۱۲۰۱_۱۵۲۹۳۹_telegram_y7qs.jpg

این روی نقشه گوشیشو خاموش کرده بود منه احمق انقد پیگیر شدم ضعف نشون دادم ...متاسفم واسه خودم🤦‍♀️