2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه خاک تو سرش نمیبینمش دیگ دوستاش گفتن یه مشکلی پیش اومده براش نمیاد فعلا

ازش خبر نمیگیری؟

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

مگه تو نمیدونی من مامانم تهرانه خودم شهرستان؟مامانم بود ک غصه نداشتم یادمه نامزد بودیم من دوباره غصم ...

اوه راس میگی یادم نبود پیش مادر شوهرت نمیتونی بزاریش؟ 

راس میگی خودتم درس کنی وقتتو میگیره واسه تو گفتم چون گفتی میرانو پیش کی بزارما🥲

اوه راس میگی یادم نبود پیش مادر شوهرت نمیتونی بزاریش؟ راس میگی خودتم درس کنی وقتتو میگیره واسه تو گف ...

میخواستم با مادرشوهرم برم 🥺تنها دوست ندارم برم آتلیه مرد هستن چون نمیخوام همسرم بفهمه نکنه بعدا ناراحت بشه ک تنها رفتم

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

نا والا خبر چیشو بگیرم خاک تو سرش از رفیقش پرسیدم گفت مشکل داره دیگه نپرسیدم

اینستاشو داری؟

میخواستم با مادرشوهرم برم 🥺تنها دوست ندارم برم آتلیه مرد هستن چون نمیخوام همسرم بفهمه نکنه بعدا نار ...

پس چاره ای نیس میرانو بزار تو کالسکه برو چاره ای نداری مگه اینکه همسرت اون تایم خونه باشه میرانو نگه داره تو بری بیای🥲

من چرا باورم نمیشه پسرا عاشق شن حس میکنم ما دخترا خیلی وابسته ایم اونا اینطور نیستن چرا اخه🥲

اره خاک تو سرا 

الان من دل تو دلم نیست برا پیمان یبار دیگ ببینمش اون انگار ن انگار🙂😂