2777
2789
عنوان

نا پدری بیشعور من

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اگه مادرتون عقد رسمی هم میکرد حقوقش قطع نمیشد این قانون چن سالی عس عوض شده

نه جانم قطع میشه عقد کنی 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

خوب میگم ی کاری کنید از چشم مامانت بیفته بعد گفته رحم نداره بهش میگفتی گفتار کی تو شصت سالگی باردار ...

کفتارو خوب اومدی یادم باشه این دفعه بهش بگم

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

نه گول زبون چربشو خورده

ببینید آدم وقتی سنش میره بالا بچه میشه. اگه شما احساس می‌کنید اون بابا سر مال اموال اومده جلو ، حالا باز با مادرتونم صحبت کنید . ولی با وکیل که صحبت کنید یه چیزی دارن که میگن مثلا شخص سلاحی عقلی نداره . که نزاری مال اموالش به اون بابا برسه 

شک نکن دروغ گفته عقد رسمی کنی حقوق همسر قطع میشه

در پاسخ به این سوال که آیا مستمری زنی که پس از فوت همسرش ازدواج مجدد می‌کند قطع می‌شود؟ از طرف مشاوره حقوقی آنلاین بایستی اظهار کرد: خیر، قطع نخواهد شد. بر اساس قوانینی که طی سال‌های اخیر تصویب شده این امکان وجود دارد و زنان بازمانده می‌توانند در صورت ازدواج، کماکان حقوق همسر مرحومشان را دریافت کنند

ببینید آدم وقتی سنش میره بالا بچه میشه. اگه شما احساس می‌کنید اون بابا سر مال اموال اومده جلو ، حالا ...

مامانم عاقله عزیزم فقط ساده لوح و احساساتیه این اقا هم چهار کلمه احساسی بهش گفته خام شده 

تابلو بود ریگی به کفششه خونه نمیموند ارایش میکرد و...

نه اون اقا رو میگم من بنظرم مادرتون حق ازدواج داشته جانم نمیشه که همیشه تنها باشه بهرحال نیاز عاطفی نیاز مالی نیاز جنسی نیاز به همدم و... همه باعث شده این تصمیم رو بگیره و حق هم داره همه سر زندگی هستند ایشون هم واقعا گناه دارن 

گاهی وقتها ادمها از سر تنهایی پناه میارن به چه آدمهایی مانعش میشدید

نتونستیم یواشکی کاراشونو کرده بودن وقتی فهمیدیم کار از کار گذشته بود

نه اون اقا رو میگم من بنظرم مادرتون حق ازدواج داشته جانم نمیشه که همیشه تنها باشه بهرحال نیاز عاطفی ...

مادرم بله ولی اون عیاش مفت خور عین زالو چسبیده به مامانم اموالشو بکشه بالا