2777
2789
عنوان

امروز شوهرم دلمو بدجور شکوند😭

| مشاهده متن کامل بحث + 76142 بازدید | 469 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=362533843]نطرم طولانیه. غرور غرور غرور قشنگترین ارزشیه که خودت میتونی داشته باشیش نذار غرورت ...

خب شما دلرحم باش

من به موقعش برای شوهرم انقد محبت میکنم جاهایی بهش توجه میکنم که ختی تصورشم نمیکنید اما دلم نمیسوزه براش و ضدمو براش نمیذارم.

خودشم این اخلاق منو‌خیلییی دوست داره .

وای ک ماهم یه دونه از اینا داریم بابام به شدت ادم خسیسیه یعنی کپی شوهرتو 

پدرمونو دراورده من دیگه واقعا خسته شدم الان ۷۰۰ تک تومنی بیشتر تو حسابم نیست دیگه حتی شارژم نمیتونم بخرم 

کاش میشد خدا خودش ادمو خلاص کنه ک خداهم نگاهی نمیکنه به ما

می‌دونی نظرت منو یاد مادرشوهرم انداختمثل تو خودخواه، مغرور، خودپسند، خودشیفته، معتقده هیچ کی تو این ...

جدی میفرمایید

خدارو شکر دور ورم پره ادماییه که برام تب میکنن

خانواده خودم 

خانواده همسرم

فامیل

حتی شوهرم

یک زن باید اول برای خودت ارزش قایل بشه

دل سوزوندن برای مردا اشتباهه اشتباه.

غرور داشتن چیز خوبیه.

تو تمام ۱۴ سال اشنایی ازدواجم هرگز سمت شوهرم نرفتم خب نرفتم چرا دروغ بگم مگه مریضم خیلی دوسش دارم خودسم خیلی خوب منو میشناسه همیشه میگه من عاشق این غرور و لجبازیتم

اینکه انقدر اعتماد به نفس داری و برای خودت ارزش زیادی قائلی .

من همیشه قسمت خوب غذا رو برای خودم میذارم مثلا کوکو کتلت یا ماهی و مرغ  رو. بااینکه پول جدا بهم میده اما از همونم گوشه کنار خساب مخفی دارم. بااینکه یک سال و نیمه خونه خریدیم به نام منه.  بماند که طلاهم کلی دارم که همسرم برام زحمتشو کشیده ما ۱سال و نیم خدارو شکر با سختی هایی که کشیدیم رو پا خودمون وایسادیم بااینکه خانواده همسرم خیلی پولدارن  اما با سختی و با مدیریت من بالاهره به یه رفاه نسبی رسیدیم گوش شیطون کر خداروشکر. من حعیزیه نیاوردم تن خشکمو اوردم اما شوهرم هرگز نذاشت خانوادش بفهمن که من جهاز نیاوردم خودش برام خرید

در اینکه کن همسر خیلی خوبی دارم شکی نیست اما ازاول اخلاقم و راه و روشم همونی بود که براتون گفتم. درست یا غلط من همونم. و اونم منو همونجور خواست.

خودمو دوست دارم عاشق خودمم و به خودم میبالم.

می‌دونی نظرت منو یاد مادرشوهرم انداختمثل تو خودخواه، مغرور، خودپسند، خودشیفته، معتقده هیچ کی تو این ...

حتما کتاب رازهایی درباره مردان و زنان باربارادی انجلس بخون به حرفام‌میرسی. من تو دوران دوستی این کتاب رو از شوهرم که دوست پسرم بود هدیه گرفتم .

مستقل بشید 

کار کنید

جایگاهتونو مشخص کنید

شرایط کار خارج از خونه رو ندارین خونه کارکنین،فقط افسرده نشید،حس پوچی نگیرید،محتاج بودنتون بی ارزشتون میکنه.

ارزش ادمها خیلی بیشتر از اینه با یه یاره بد پیر بشه

شمام دیگه از اون ور بوم افتادیعزیرم زندگیه میدون جنگ ک نیسی مشاوره برو تقاص کارای پدرتو چرا باید یکی ...

نیازی به مشاوره ندارم.

چرا تقاص

فقط چشم و‌ گوشمو بیشتر باز کردم. درسته زیاده روی کردم شاید چون ناراحت بودم بخاطر استارتر که شوهرش اونجوری باهاش رفتارمیکنه اما من روش و راه و اخلاقات خاص خودمو دارم که درست یا غلط ۱۴.۱۵ساله که همینم.همه اطرافیانمم خدای من شاهده حسرت زندگیمون من و شوهرم میخورن. 

بالا هم گفتم کتاب رارهایی درباره مردان باربارادی انجلس بخون.

تمام محتویات فاضلاب های ایران تو دهن شوهرت

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

خانم هایی که همسرشون بهشون پول تو جیبی نمیده، این پیام رو بفرستن براشون:

مردهایی که همسرشون خانه دار هست بهتره که یک کارت بابت خرجی ماهانه و مخارج شخصی خانم و بچه ها و خونه بده دست زنش و ماهانه شارژش کنه.
بچه ها اغلب با مادر راحت ترند و از مادر پول میگیرند، خرید خرده ریزه های خونه و کمبودهاش با خانمه و بعلاوه مخارج شخصی اش!
حرمت زن رو نگه دارید!
نذارید هر هفته بابت پول تو جیبی بچه ها، خرید مایحتاج خونه، خرید لوازم شخصی اش، هزینه ی کافه یا دعوتی رفتن و دعوتی دادن با دوستان یا بستگانش رو مدام ازتون طلب کنه!
این درخواست مکرر پول بزن به کارتم، پول بده، و نیاز دارم عزت نفس و غرور و شخصیت زن رو خرد میکنه و دچار دلزدگی میشن!
اغلب مادران خانه دار به دخترهاشون میگن تا شاغل نشدی تا دستت تو جیب خودت نرفته شوهر نکن!
چرا؟
چون بابت پول گرفتن مداوم طی ماه از شوهر، مدام تحقیر شدن، جواب پس دادن، توجیه کردن، توضیح دادن و خرد شدن!
نکنید اینکارو
لطفا ماهانه پولی بعنوان مخارج شخصی به حساب همسرتون واریز کنید.