2777
2789
عنوان

امروز شوهرم دلمو بدجور شکوند😭

| مشاهده متن کامل بحث + 76524 بازدید | 470 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی جان شوهر منم همینه می‌دونم چی می‌کشی 

من پیش خودش کار میکنم پول خودمو هم نمیتونم خرج کنم 

یه بار صد تومن به مادرم روز مادر دادم یه بلایی سرم آورد 

شوهر من این قدر خسیسه حتی لباس و وسایل شخصی مو رو هم خودم میخرم 😭 😭 😭 

شوهر منم همینه برای ماها خرج میکنه ولی زورش میاد محبت دیگران رو جبران کنه هرچی خانوادم بهمون لطف کنن یه ذره بفکر جبرانش نیست حتی یه تشکر ساده هم نمیکنه گاوه به تمام معناست خیلی خجالت میکشم بخاطرش 

از چی میترسی جون و جوونیتو بردار و دررو بچتم خودت میتونی بزرگ کنی 

عاقبتت میشه مث مامان من.با هر چی بتونی سر کنی با مرد خسیس خیلی سخته.پولاشم که جمع شد میره سراغ زن بازی ببین کی بهت گفتم 

تقصیر خودته که میترسی نمیکوبی تو دهنش برای هفتاد تومن نشستی غصه ام میخوری.فشو میکشیدی به جونش 

میگفتی ارزش من خیلی بیشتر از این حرفاست وظیفته ماهی سه چهار میلیون بهم پول توجیبی بدی هر جورم دلم بخواد خرج میکنم میریزم تو حلق خانوادم میریزم سطل زباله یا آتیشش میزنم نفقه حق زنه باید بدی . فکر هم نکن چه گلی هستی باهات موندم منم بخاطر بچم موندم و اینکه بچم زیر سایه پدرو مادر بزرگ بشه تو هم اگه یکم عقل تو سرت باشه با مادرش سازش میکنی چون آرامش حق زندگیشه

عزیزم کارش که خیلی خیلی زشته یعنی چی یه کادو کوچیک بوده .

ولی این حرفش رو به دل نگیر احتمالا از شدت عصبانیت بوده .

ولی بخاطر خسیسش حتما باهاش حرف بزن و از مشاور هم کمک بگیر 

پس اگه تو شادی ها نخواد خرج کنه میخواد چکار کنه پول ها رو 

عزیزم کارش که خیلی خیلی زشته یعنی چی یه کادو کوچیک بوده .ولی این حرفش رو به دل نگیر احتمالا از شدت ع ...

و وقتی یه شخصی این حرف رو میزنه در واقع خودش رو بی ارزش میدونه اگه کتاب نیمه تاریک وجود رو خونده باشی توهین هایی که به دیگران میکنیم همون چیزهایی هستن که در مورد خودمون فکر میکنیم