2777
2789
عنوان

امروز شوهرم دلمو بدجور شکوند😭

| مشاهده متن کامل بحث + 31208 بازدید | 252 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماهی ۳۰۰هزارتومن

خدا به پولت برکت بده

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
نهایت پول دو سه تا هله هوله بشه عقل که نباشه جان در عذابه

بخدا همین ظهری ۳تا دونه بستنی چوبی با یه بسته نون لواش شد 78600

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
میگفتی توخودت کلا بی ارزش ترینی تواین دنیا خسیسه عجوبه

واقعا بی ارزشترینه.سعی کن ببریش مشاوره.یا باهاش بدون رودربایستی صحبت کن وقتی ببینه چسبیدی به زندگی بدتر میکنه.بهاش صحبت کن بگو من و تو الان یک روح و یک جسم باید باشیم.نه من من باشم و تو هم جدا.اگه من دارم با زندگیم کنار میام بخاطر هر سه مونه و زندگیمونو دوس دارم ولی اگر بدونم واقعا ارزشی برات ندارم بیا طلاقم بده.ببین چی میگه.اگه مشاوره نیومد درست و حسابی فکر کن و تنهایی برو با مشاور اونم خانم صحبت کن چون اگه اقا باشه دردسرتو بیشتر میکنه.خاک بر سر نفهمش که اینجور میگه.

واقعا خساست یه جور مریضیه

انگار تو هر مرحله خرج نکنن برنده ن و خرج کنن میبازن

به وضع مالی هم مربوط نیستا

خیلی سخته تعامل باهاشون

عزیزم

کاش کار کوچیکی برای خودت راه بندازی و دستت تو جیب خودت باشع

برای شادی روح همه ی درگذشتگان و مادرم صلوات...اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم و فرجنا بهم