2777
2789
عنوان

امروز شوهرم دلمو بدجور شکوند😭

| مشاهده متن کامل بحث + 29966 بازدید | 251 پست

پست های قبلی رو هم نگاه کردم از خودم نمی گم از مشاور شنیدم مرد نباید حس کنه تو از طلاق می ترسی مگر نه اونو می کوبونه تو سرت شجاع باش تا اسم طلاق رو آورد بگو‌ حق و حقوقم رو بده بچم رو هم بده به سلامت اگر نمی تونی دهنت رو ببند 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهر من تو که طرفتو میشناسی تو دیگه چرا

شریکششششش....خوبه داری میگی شریک یعنی تو هر چیزی شریک هستن....عزیز من این آقا داره سو استفاده میکنه گربه رو دم حجله کشته الانم این خانم داره تاوان میده....اگه خسیسه زن نگیره 

و قسم به خداوند والامقام که انسانیت بالاتر از هر دین و مذهبی‌ست
اره خودمم به همین فکر کردم چون از ابتدا با این مرد میترسم

پول توجیبی بهت میده؟

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

حقیقتا ناراحت شدم 

نمیدونم چی بگم 

می‌گذرم این از این تایپک امیدوارم هرچی صلاحه رقم بخوره برات ❤️:>>

ومن‌اینجاهستم؛ به‌صورت‌ناشناس‌حرفاتوبزن 🤍                                                                                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2001216                                         

یه مهارت یاد بگیر و کسب درآمد کن

این تیپ مردها اصلا نمیشه بهشون تکیه کرد و دلخوش بود که شوهری هست

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
ماهی ۳۰۰هزارتومن

خوبه که کاشکی شوهره من اینقدر بده. 

همه چیز و خرید خونه رو خودش میکنه - 

میگع پس تو  نیازی نداری. 

هرچی بخام خودش میخره. و پول نمیده. 😐

خدا لعنتش کنه. 

تازه وقتی بحث مون بشه نفرینم میکنه عوضی. 

اگر قرار بود بشه،مطمئن باش میشد.حالاکه نشده.به عقب برنگرد. کاشکی بشه حسرتم نخوری.

من اونقد هرشب از این حرفا میشنوم دیگه شدم کوه استقامت فقط نگاه دخترم و پسرم میکنم اشک میریزم بخاطر اینده تباهشون با این زندگی که ما داریم 

اگه راضی هستی برای شادی روح مادرم صلواتی بفرست