اول بگم که شوهرم خیلی خسیسه من خواهرم کلی برا دخترم به مناسبت های مختلف خرید میکنه .ولی من هیچ وقت برا بچه ی اون هیچی نگرفتم چند وقته پیش تولد پسرش بود منم دعوت کرد(من خونم شهر دیگست برای یک هفته خودم تنها رفته بودم شهر خودمون)منم رفتم کلی بازار رو گشتم یه اسباب بازی کوچیک در حد هفتاد تومان براش خریدم. ولی از ترس به شوهرم نگفتم . الان بعد یک هفته که برگشتم خونه از دهنم در رفت گفتم من کادو دادم یک قیامتی به پا کرد گفت تو میری پول های منو خرج خانوادت میکنی تو میخوای آب هم بخوری باید اول از من اجازه بگیری .بهم گفت فکر نکنی از جدایی میترسم . طلاقت میدم. ازت میگذرم. بهم گفت تو بی ارزش ترین آدم زندگیمی. بودو نبودت برام مهم نیست😭خیلی ناراحتم دارم دق میکنم از حرفاش
پست های قبلی رو هم نگاه کردم از خودم نمی گم از مشاور شنیدم مرد نباید حس کنه تو از طلاق می ترسی مگر نه اونو می کوبونه تو سرت شجاع باش تا اسم طلاق رو آورد بگو حق و حقوقم رو بده بچم رو هم بده به سلامت اگر نمی تونی دهنت رو ببند
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
شریکششششش....خوبه داری میگی شریک یعنی تو هر چیزی شریک هستن....عزیز من این آقا داره سو استفاده میکنه گربه رو دم حجله کشته الانم این خانم داره تاوان میده....اگه خسیسه زن نگیره
و قسم به خداوند والامقام که انسانیت بالاتر از هر دین و مذهبیست
اره خودمم به همین فکر کردم چون از ابتدا با این مرد میترسم
پول توجیبی بهت میده؟
امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.