2777
2789
عنوان

امروز یکی دیگه از متخصصا خودکشی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2048 بازدید | 81 پست
منم چند ماهه دارم درد زیادیو تحمل میکنم هرشب هرروز به فکر خودکشی هستم 🥲

منم خیلی بهش فکر میکنم هرروزم ی راهکار جدید تو ذهنم میاد(دست خودم نیست و قلبا نمیخوام اینکارو کنم)

اگه امکانش هست خودتو به کاری مشغول کن یا صبر کن میدونم سختههه خیلی سختت ولی درست میشه

✨️🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوکی واقعا نمیشه اینجا درد دل کرد انگار نشستم دارم منشیای بخشو قانع میکنم

ببخشید ولی تو شأن و شخصیت شما نیست انقدر با تحقیر بگین "منشیای بخش"!

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست...🌱
اسند قضاوت از کجا بنده خدا ۳۰ روز پشت سر هم کشیک ۲۴ ساعته بوده با حیوان اینجوری برخورد نمیشه تازه یب ...

میتونس بیاد بیرون حتما ک نباید با انصرافش موافقت بشه

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

میتونس بیاد بیرون حتما ک نباید با انصرافش موافقت بشه

باید جریمه بده 

به این راحتی  نیست 

شما ده سال درس بخون عمرتون بزار  

بعد مدرک تحصیلی ات یه جای بین هوا و زمین ول کن برو 

میشه ؟

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌

چی بگم که هرچی بگم به یه عده برمیخوره 

عزیزم شما وقتی سابقه و فکر خودکشی توی نوجوونی داشتی و یه مدت چه میدونم افسرده بودی و روحیه ضعیفی داری خوب چرا پا تو مسیری گذاشتی که حالت بدتر شه 

اینکه قبولی توی پزشکی خیلی سخته درست ولی دلیل داره چون خیلی خیلی شغل مهمیه و با جون مردم سرکار داره پس باید براش سختی کشید و بی دلیلم نیست که جدیدا اینقد توی قبولی تجربی سخت میگیرن چون میدونن نصف راه چه خواهد شد 

قبول کنیم این قانون طبیعته انسان و حیوانم نداره کسی که برتر باشه میجنگه تا بهترینو بدست بیاره 

چقدر ناراحت شدم از شرایط و حس و حالتون

ما این شرایط و تجربه نکردیم و احتمالا نمیتونیم کامل شما رو درک کنیم

نمیدونم سال چندم هستی، ولی این مسیر تموم میشه 

هرچند سخت، تموم میشه

کلا که کار درمان سخت و آزار دهنده هست ولی وقتی درست تموم بشه و وارد محیط کار بشی شرایط خیلی بهتر میشه

مشخصه باهوش و سخت کوش هستی، یکم دگ طاقت بیار 

تو ایران پزشک ها واقعا اوضاع خوبی دارن، خواهش میکنم جا نزن، به احترام سختی هایی که تا الان کشیدی ، یکم دگ طاقت بیار

باید جریمه بده به این راحتی نیست شما ده سال درس بخون عمرتون بزار بعد مدرک تحصیلی ات یه جای بین هوا ...

دیگه من خونه پرشو دارم میگم

باز از خودکشی بهتره ک

اینجوزی هم این دنیاش تباه شد هم اون دنیاش

بازم خیلی براش ناراحت شدم

مطمئن باش باعث بانیشم تقاص پس میده

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

بجز درس حتما برای تفریح هرچقدر تایمش کوتاه باشه وقت بذار. یه سفر چندساعت خارج از شهر. یا ورزش. کوه دوچرخه. شنا. حتما حتما با اکیپها برای تفریح وقت بذار

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

اینارو اون کسایی که به حق الزحمه پزشکاا نظر میدن بخونن ببینن یه نفر چقدر باید درس بخونه سختی بکشه حقارت تحمل کنه اونم از استادا و سال بالایی های عقده ای بعد تموم کنه دوباره تخصص بخونه بعد اسم و رسم در کنه بعد از چندین سال بیاد واسه یه عمل که صد جور ریسک و شکایت داره یه مبلغ دولتی مزخرف کم که تصویب شده رو بگیره وگرنه تعزیرات بهش گیر میده قانون بد مردمو فاسد میکنه دولت نمیده میگه از مردمم نگیر بعد اینهمه زحمت به حقوق نمیر ما سر کن ، یه پزشک بخواد با مصوبه ی دولتی پول بگیره چیزی نمیشه اینجاست که بعضیا باید ساکت بشن

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱