2777
2789
عنوان

حالم از زندگی خواهرم بهم میخوره

286 بازدید | 12 پست

با هیچکسسس رابطه نداره بوقت تو خرج نیافته هیچ کدوم از اقوام شوهرش و اقوام ما خونشون نمیره 

یعنی سال به سال هیچکس خونه شون نمیره

خانواده همسرش که یکبار هم نرفتن

همش به شوهرش میگه ببین من محل خانوادمِ نمیدم و برامدمهم نیستن تو هم نباید محلشون بزاری 

کاری کرده شوهرش حتی زنگ هم به خانواده اش نمیزنه فوق العاده خسیس فقط دارن پس انداز میکنن دوتاشان فقط طلا و وسیله میگیرند از همه قایم میکنند.

رفتم خونشون چشم روشنی بچش با اینکه یکی اتاقاشو پر ظرف و وسیله کرده لیوان تا به تا قندرون استیل قدیمی سینی استیل و اصلا یه وضعی پا نشد پذیرایی کنه انگار یادش رفته چطور باید از مهمون پذیرایی کنه تا خودم بلند شدم با دخترش چای گذاشتم حالم بد شد مثل انسان های اولیه رفتار کردن خودش و بچه هاش سر یکی دو ساعت اومدم خونه 

حتی رو موکت هم فرش نبود روفرشی پهن کرد خیلی عجیبه چون هیچکدوم از ما اینطور نبستیم 

جان جانانم💗💕

بااجازه استاترمیشه بیاین تایپکم دارم ازاسترسو نگرانی میمیرم 🥲😭

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب آگاهی بده از رفتار و روش زندگی غلطش_بعضی اوقات آدمیزاد از هر آنچه ک در اونه بی خبره اطرافیان ک اونو از دور میبینن میتونن بهتر راهنمایی کنن شایدم لذت ببره از همین زندگیش همه چی ک لاکچری بازی نیست بعضیا هم فقط گذران عمر میکنن ک پس فردا فقط بچه هاشون در رفاه باشن

دلم یه شادی از ته دل  یه ذوق  یه اتفاق خوب میخواد واسم دعا میکنی؟

خیلی بده نحوه زندگیش 

لذت نمیبره

ولی خب این مدلی دوست داره و فکر میکنه چقدر زرنگه!

در صورتیکه آدم باید با خانواده و خواهر برادرا و خانواده شوهر رابطه‌ داشته باشه 

ماهی یکبار همو ببینن و دور هم جمع باشن 

بچه هاش گناه دارن ؛ همش تنهان

مگه آدم چقدر میخواد زنده باشه و زندگی کنه

اگه خسیسه و فکر میکنه پول زیادی هدر میره یه غذای ساده تر درست کنه 

الان همه انقدر مشغله دارن که کسی بی دعوت جایی نمیره 

من خودم همین شکلی بودم حتی کادو تولد و مناسبتم همسرم فقط طلا میخرید ب عنوان پس انداز سر یه قضیه و مشکل مالی تمام طلاهامو فروخت و من ب یکباره ب اون پوچی رسیدم ک حس کردم از دنیا عقبم و لذتهاش بی نصیب ،دیگ حتی شوهرمم میخواست طلا بخره من میگفتم ب عنوان پس انداز بخر ولی بعنوان کادو نه چرا ک من اختیار کادو رو ندارم پس اون کادو نیست و شروع کردم ب پول گرفتن و هر آنچه ک واسه خودم و بچم و زندگیم کم گذاشته بودم رو خریدم و ذوقشو داشتم چون سن آدم ک بره بالا دیگ ذوق خیلی چیزها از سرت میافته هر چیزی ب موقه اش خوبه

دلم یه شادی از ته دل  یه ذوق  یه اتفاق خوب میخواد واسم دعا میکنی؟

ما هم این مدلی آدم دیدیم

با اینکه وضع خوبی داره

همه جا دعوت بشه میره میخوره  پشت ایراد هم میگیره از غذاها و کسی رو حتی برای چای عصرونه دعوت نمیکنه 

عید به عید هم بری خونشون سرد برخورد میکنه که سریع بری 

همه پشتش حرف میزنن و ایراد میگیرن از کاراش

صله رحم خیلی خوبه عمر و برکت و زیاد میکنه