2777
2789
عنوان

با زن داداشی که واسه مادرتون قیافه بگیره چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 53 پست

میتونم بفهمم مادرت چقد مهربون و سادست امیدوارم یه روز داماد یا عروسش بدترین از این سرش بیاره و یادش بیاد امروزو

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما ی رفتار بدی دیده عزیزم مگ میشه بدون دلیل اینطور رفتار کنه سنگ هم با محبت نرم میشه اگ محبت ببینه

نه عزیزم بعضیا با محبت هار میشن

چه بگویم..نگفته هم پیداست..غم این دل؛ مگر یکی وُ دوتاست

همون قدر ده ساله داره شمارو تحمل میکنه ومستقل نشده ،خیلیه،ده سال خونه بابای تو میشینه این ازخداشه بره ولی احتمالا یا داداشت مخالفه یا دستشون تنگه،بهترین آدمای روی زمین هم باشید همین که اونجا زندگی میکنه بدترین هست براش،شماهم بهتره به جای ادب کردنش درس بگیری اگر اون بد هست تو برای خانواده همسر فرشته روی زمین باشی

حتما ی رفتار بدی دیده عزیزم مگ میشه بدون دلیل اینطور رفتار کنه سنگ هم با محبت نرم میشه اگ محبت ببینه

عزیزم اگه به اون باشه که بعله! توقع داره ما صبح تا شب بریم کنیزیشو بکنیم و محبتمون رو بهش ثابت کنیم 

کاری نداشته باش

سر برادرت خالی میکنه عصبانیتشو؛ بدتر دعوا می افتن 

اگه هم خواستی حرفتو بزنی تند و زننده نزن

شاید حق با شماها باشه ؛ ولی معلومه آدم نرمال و دلسوزی نیست و بحث باهاش فایده نداره 

همون قدر ده ساله داره شمارو تحمل میکنه ومستقل نشده ،خیلیه،ده سال خونه بابای تو میشینه این ازخداشه بر ...

به جون بچم قسم بخورم که هر سال بابام میگه پول رهن یه خونه میدم بربد، نمیره! پرستار مفت بچه از دست میده!

من از جوابی که رو‌کسی ریپ زده بود ترکیدم از خنده😂😂😂😂😂

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
مامانتم بگه دیگه خوردیم دو ساعت بعد بیا پخت دومش رو ببر 😊

یعنی دهنت سرویس 🤣 🤣 🤣 🤣