2777
2789
عنوان

جز سریتا چیز دیگه ای باعث تقویت مژه میتونه بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 24 پست
اره ۲ هفته است میزنم واقعا متوجه میشم چند سال پیشم میزدم و اونموثع هم خیلی رشد مژه هام خوب شده بودن

برند خاصی باید استفاده کنم که جواب بده؟ با چی میزنی به مژه هات که نمیره تو چشمت

چون من چشمم فوری اشک میاد

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
اینجا یکی گفت روغن بادام اصل!کرچکم میگن ولی من کلا هیچکدومو باور ندارم.مگه میشه خدادادی کم پشت باشه ...

حقیقتا انتظار معجزه نمیشه داشت ولی واقعا هم پر میکنه هم مقاوم من خودم ۲ ساله استفاده میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینجا یکی گفت روغن بادام اصل!کرچکم میگن ولی من کلا هیچکدومو باور ندارم.مگه میشه خدادادی کم پشت باشه ...

اره

سریتا واقعا مژه هارو خیلی بلند میکنه 

اما کرچکم من شنیدم حتی یکی از کاربرای اینجا عکس گذاشت

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
من اینو خریدم ۴۰ تمن دوماه پیش

کجا گرفتی

مثل سریتا خوب هست؟؟

فقط 35 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

…هر آدمیزادی، یک «رفته‌ای» دارد                                    که هنوز به رفتنش عادت نکرده . .🖤                                     دلم برات لک زده.. آروم بخواب 🖤                                        هیچ لذتی بالاتر از دوباره مادر شدن نیست...                              برای تو دلیم دعا کنید 😍💖🥰(هنوز نمیدونم جنسیتش چیه)

برند خاصی باید استفاده کنم که جواب بده؟ با چی میزنی به مژه هات که نمیره تو چشمتچون من چشمم فوری اشک ...

من میرم عطاری میگم کرچک میخام 

من فرچه دارم با اون میزنم اخر شبا ک میخام بخابم  

شاید یه روز سریتا امتحان کنم 

کجا گرفتیمثل سریتا خوب هست؟؟

عزیزم من سریتا نزدم تا بحال نمیدونم تاثیرش چجوری هست 

من چندسال پبش یسال مداوم کرچک میزدم واقعا مژه هام خوب شده بودن  الانم یه دو هفته است میزنم حس میکنم بلند تر شدن مشکی تر شدن 

عزیزم من سریتا نزدم تا بحال نمیدونم تاثیرش چجوری هست من چندسال پبش یسال مداوم کرچک میزدم واقعا مژه ه ...

ببخشید میشه عکس بدی از مژه اگه دلت میخواد

سریتا عالیه بلند میکنه و 

فقط 35 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

…هر آدمیزادی، یک «رفته‌ای» دارد                                    که هنوز به رفتنش عادت نکرده . .🖤                                     دلم برات لک زده.. آروم بخواب 🖤                                        هیچ لذتی بالاتر از دوباره مادر شدن نیست...                              برای تو دلیم دعا کنید 😍💖🥰(هنوز نمیدونم جنسیتش چیه)