2777
2789

شوهرم تو جمع خانواده خودمون زیااااد باهام صمیمی نیست هستا ولی وقتایی که تو جمع خانواده شوهرمم بیشتر بهم توجه میکنه خیلییییی بیشتر نمیدونم چرا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله عکس پروف خودمم 🥰😚   زشتی دنیا به خاطر وجود آدمای بد نیست ! به خاطر سکوت آدمای خوبه ...  ️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر توجه نکنه داغونش میکنم خودش میدونه پاپیونی گره میزنم براش توجه نکنه پس خیلی توجه میکنه تو مهمونی

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

تجربه ۳۷ساله من تایید میکنه که مردایی که توی جمع خیییلی هواسشون به زنشونه مردای هستن که در واقعیت با زناشون اون طور نیستن فقط برای پنهان ماندن اصل قیافش در جمع نقش بازی می کنن

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.

پیش همه بهم میگه عزیزم چیزی کم نداری؟؟

مدام صدام میگنه 

ب خانوادش میگه ابن عشق منه ها ببینید چ ناز و شیرینه☺️🤭🤭

کلا شوهرم با احساسه چون خانوادشم خ دوسم دارن ادامه حرف شوهرم میکن اره شیرینه سوگل 😂

زیاد تحویلم میگیزن خلاصه 

شهریوری هست خودم آذر ماهی.اون با احساس من بی احساس.هر دو ۲۹سالمون بود ازدواج کردنی

منم اذرم آره آذر ماهیا احساس ندارن من باورت میشه خانم میبینم تو نینی سایت  شوهرت مقصره میگم ولش کن میگه میاد منت کشی میگم ب درک نیاد مگه کیه میگه نه.  یا متلک میگن جواب نمیده  خانواده شوهر رو سرش سوار می‌شوند 

راستش تا چند وقت پیش تو جمع خانوادگی زیاد توجه نمیکرد..یکبار بعداز یک قهر وبعد اشتی عاشقانه.رفتیم‌خونه مامانش اونجا خیلی بهم‌محبت میکرد وتوجه میکرد..شب که برگشتیم گفتم میخوام ازت تشکر کنم  پرسید چرا؟ گفتم امشب خیلی رفتاروبرخوردت عالی بود. خیلی بهت افتخار کردم که بهم توجه میکردی.. از اون وقت تپجه ومحبتش بخصوص در جمع خانواده خودش خییلی زیاد شده‌‌

پارسا پسرمامان😍

خوش بحالتون من که هیچ وقت این چیزایی ک میگید ندیدم و درک نکردم همیشه حواسش ب زنهای دیگه تو جمع بود ک خودشیرینی کنه نکبت 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
پیش همه بهم میگه عزیزم چیزی کم نداری؟؟مدام صدام میگنه ب خانوادش میگه ابن عشق منه ها ببینید چ ناز و ش ...

اگه یبار باهاش قهر کنی چکار می‌کنه خودش مقصر باشه  بی محلی کنی بهش ، چی؟ حرف نزنی

منم اذرم آره آذر ماهیا احساس ندارن من باورت میشه خانم میبینم تو نینی سایت شوهرت مقصره میگم ولش کن م ...

منم همینم .اصلا مرد برام معنی نداره.یکی ذوق می‌کنه از محبت شوهر ولی من اصلا این حس رو ندارم برعکس شوهرم احساسیه