2777
2789
منظورم همسر بگه طلاقش نمیدم چه جوری میتونه طلاق بگیره

باتوجه به روایات قرآنی دادخواست طلاق عاطفی بده میره مشاوره و ادامه مباحث

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیرتا یک سوم اموال میشه وصیت کردمابقی طبق قوانین وراثت پیش میره

ببخشید یه سوال من هوایی خانه پدرمو خریدم اونموقع نگفتن که دیگه از خونه سهم ندارم قولنامه دستی نوشتیم توی اون برگه هم نوشته شده بازم قانونی نیست؟

ببخشید یه سوال من هوایی خانه پدرمو خریدم اونموقع نگفتن که دیگه از خونه سهم ندارم قولنامه دستی نوشتیم ...

سوالتون رو متوجه نشدم

الان میخواهید بدونید خرید هوایی صحیح هست یا نه؟

میخواهید بدونید میتونید قرارداد رو فسخ کنید یانه؟

میخواهید بدونید خرید هوایی رو به جای ارث گرفتید و حالا میخواهید پس بدید بگید من ارث میخوام؟ 

کدومش رو مدنظر دارید؟

حالا دوتا سوال من دارم

ملک سند رسمی داره؟

ملک توی محدوده خراسانات هست؟

سوالتون رو متوجه نشدمالان میخواهید بدونید خرید هوایی صحیح هست یا نه؟میخواهید بدونید میتونید قرارداد ...

سوالم اینه با اینکه من پول بابت هوایی خونه دادم والبته ساختم ودارم توش زندگی میکنم پدرمم فوت کرده ورثه میتونه به من ازخونه پدریم حق نده۰سندرسمی نداره خونه پدرم قولنامه ایه

سوالم اینه با اینکه من پول بابت هوایی خونه دادم والبته ساختم ودارم توش زندگی میکنم پدرمم فوت کرده ور ...

خدا رحمت کنه

سه تا نکته

اول اینکه خونه باید سند رسمی داشته باشه تا انحصار وراثت بشه و مواظب باشید بیخودی سرتون کلاه نذارن

دوم اینکه اگر سند رسمی بگیرن که نمیگیرن برای شما میره کمیسیون ماده ۱۰۰

سوم اینکه فارغ از سوال شما اگر من توی ملک پدرم خونه بسازم ولی سند نداشته باشم نشونه مالویت من نمیشه و فقط میتونم اجرتش رو از وراث بگیرم و اونها هم توی این ملک شریکن

حالا رهبری یک فتوا دارن که میگن اگر این حرکت صورت بگیره ؛ سازنده مالک محسوب میشه و میشه از این باب از خودتون دفاع کنید