2777
2789
عنوان

سالهاست چشم براه بچه‌م بنظرتون باید حرف این خادمو قبول کنم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 63 پست
من تراپیست خوب سراغ دارم اگه خواستی😂

تراجاده سراغ نداری؟ از پیست خوشم‌ نمیاد😂

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونم قصدشو داشتم ولی اوضاع مملکت خراب شد دیگه پسرت هم که همه خودشون بچه دارن دیگه واسه بچه هام بابا ...

لایک کردم امضات 😂😂😂😂😂

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩
بابا مجرده داره اذیت میکنه اصلا زن نداره

متین که زن نداره، بوران خبر نداره😂

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟
اونم قصدشو داشتم ولی اوضاع مملکت خراب شد دیگه پسرت هم که همه خودشون بچه دارن دیگه واسه بچه هام بابا ...

اولا که خرجو درنمیارن، خرجو میدن، ثانیا روزی رو که خدا میده، توکل کن و یکی دیگه بیار😂

چرا اگه پوران تو نی نی سایت باشه الان فهمیده

پوران که حتما میدونه، ولی این بورانه😂

اولا که خرجو درنمیارن، خرجو میدن، ثانیا روزی رو که خدا میده، توکل کن و یکی دیگه بیار😂

وایی ببخشید سرم با این بچه آخریه گرم بود نفهمیدم چی نوشتم تازه اومدم 3 تای اولی و خوابوندم این 2 تای آخری هر کاری میکنم نمیخوابن پفیوزا 

راست میگیا بهتره به خداوند یکتا توکل کنم جفت باشن چشم نمیخورن بچه هام، اون دنیام میرم بهشت بخاطر اعمال نیکم😍😍

لاااایک نکنننن😤
وایی ببخشید سرم با این بچه آخریه گرم بود نفهمیدم چی نوشتم تازه اومدم 3 تای اولی و خوابوندم این 2 تای ...

ان‌شاءالله جات ته بهشت تو اون کوچه بن بسته‌س🙏