هر جایی بگین رفتم، همهی امامزادهها، جاهای متبرک، مشهد، ولی بچهدار نشدم، یکی از خدام وقتی ناراحتیمو دید، دلش برام سوخت و منو راهنمایی کرد، بنظرتون حرفشو باور کنم؟ درومده میگه اول باید زن بگیری بعد بچه بخوای😳
شمام فکر میکنین زن گرفتن موثره؟
سر جدتون فقط با بله یا خیر جواب بدین، فحش محش نداریماااا😂
بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
توسل به ابراهیم هادی من عاشق عمو ابراهیمم خیلی خوب حاجت میده یه مسابقه مشهد هم با کتابشون برنده شدم😍
چله دعای توسل و چله زیارت عاشورا حق شناس
نذر نمک
گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊
گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊