2777
2789
عنوان

سالهاست چشم براه بچه‌م بنظرتون باید حرف این خادمو قبول کنم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 63 پست
چه راهکاری

اینکه توسل کنه به کی و اینا ببینه حاجتشو میگیره یا نه

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرد نینی سایتی:

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

وای اون خادم دیگه کی بوده 

دشمنت بوده فک کنم🤦‍♀️

ببین تو باید به خدا نزدیک بشی اولین کار تقرب به خداوند بزرگه بعد از اون باید هر روز به نیت بچه دار شدن صلوات و ذکر بفرستی هر هفتم یه صدقه ای بزاری کنار

بچه دار شدن چیز آسونی نیست که

من خودم از همین روش تونستم 5 تا بچه بیارم حالا فقط مونده دنبال باباشون بگردم

لاااایک نکنننن😤
وای اون خادم دیگه کی بوده دشمنت بوده فک کنم🤦‍♀️ببین تو باید به خدا نزدیک بشی اولین کار تقرب به خداو ...

😂😂😂😂

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩