2777
2789
عمراااا هر لحظه عکساشو میبینم...میگمااا ب درک ب جهنم خوب شد رفت...ولی قلبم همکاری نمیکنه😭😭

چرا قهر کردی

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا قهر کردی

دوستمو فالو کرد ...دوستم قیافش معمولیه ها من خوشگل ترم...ولی ف یلتر چیه میذارن گذاشته فوق العاده خوشگل شده....هیچی دیگ فالوش کرده...منو فالوو نکرده بود ک فامیلامون میبینن حرف در میارن...

برو هر چی گفت بیا ب منم بگو....حالا یکی بیاد برا من هر چیم بگ باز من بهش فک میکنم

چیزای تکراری میگن خواهر دل ک حرف حالیش نمیشه

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

دوستمو فالو کرد ...دوستم قیافش معمولیه ها من خوشگل ترم...ولی ف یلتر چیه میذارن گذاشته فوق العاده خوش ...

ذات خیانتو داره هرگز برنگرد پیشش

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
ی بار کات کرده بودیم دوهفته بعد پ داد دلتنگتم راس دروغشو نمیدونم‌‌‌...ولی دروغههه

یادمه وقتی باهاش کات کردم دو هفته بعدش عکس خودش و گذاشت پروفایلش نمیدونم چرا؟ چون تا قبل اون اصلا پروفایلش عکس نداشت

من انقدر رو اعصابم رفته ک زنگ زدم مشاوره بهزیستی نوبت گرفتم واسه ساعت ۹ و نیم بلکه یکم باهام حرف بزن ...

منم زنگ زدم

اد موقعی ک کلاس داشتم زنگ زدن

منم گفتم نمیتونم صحبت کنم 

دیگ تماسی دریافت نکردم

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚