2777
2789

سلام من ترم یکم و حقیقتا همه درسام رو هم تلنبار شده و کلی درس نخونده دارم سر کلاسم درست حسابی درس و گوش نمیدادم تا الان

مخصوصا سر پراتیک همش حس میکنم هیچی بلد نیستم و یا یه کار میخام جلو جمع کنم هل میکنم به شدت

کارایی مثل فشار گرفتن ساکشن سوند و حس میکنم هیچ وقت یاد نمیگیرم

بنظرتون طبیعیه این حجم از یاد نگرفتن؟

ممکنه راهنمایی کنین چطور درسارو بخونم؟کدوم درسا خیلی مهمن؟امتحانای پراتیک به چه صورته؟و روزی چندساعت واسه درسا زمان بزارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه درسا مهمن و تا آخر ترم نیفتادی بشین بخون زودتر. 

امتحان اسکی هم به شدت مهارت و تمرین میخواد من با اینکه خودم به بقیه بچه ها مباحث پراتیکو عملی یاد میدادم 17.78 گرفتم.

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم
همه درسا مهمن و تا آخر ترم نیفتادی بشین بخون زودتر. امتحان اسکی هم به شدت مهارت و تمرین میخواد من با ...

ما اسکی نداشتیم😁

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

اینکه هول می‌کنی کاملا طبیعیه

بابد تمرین کنی و خیلی بخونی

حالا خیلیم از سال نگذشته،میتونی جبران کنی

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
اینکه هول می‌کنی کاملا طبیعیهبابد تمرین کنی و خیلی بخونیحالا خیلیم از سال نگذشته،میتونی جبران کنی

عشقم کجا خیلیم نگذشته 

28همین ماه من اولین پایانترممو باید بدم😭

حالا همه درسا رو از اول نخوندم کلی ارائه و طرح نشاط و... هم گردنمه همشم دانشگاهیم وقت خوندنم نیست 

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم

درس های ترم یک پایه و تخصصی ان و نسیت به بقیه ترم ها سخت ترن واسه من اینجوری بوده ولی نه اونقدر سخت که نتونی پاسشون کنی ببین منبعی که استادت امتحان میگیره چیه و اینکه اگر بتونی نمونه سوال یا سوال پیدا کنی از ترم های بالاترتون حالا چون یه زمانی کرونا بوده امتحانا مجازی بوده ممکنه داشته باشن و واسه پراتیک هم ببین چه مباحثی ازتون میخوان و با تمام شرایط استاندارد یاد بگیر واسه ما انواع تزریقات و سوند و ساکشن و پانسمان بود نگران نباش انشالله قبولی 

مگه میشه؟!

اولین سالی بود که کرونا اومده بود اسکی برگزار نشد

عشقم کجا خیلیم نگذشته 28همین ماه من اولین پایانترممو باید بدم😭حالا همه درسا رو از اول نخوندم کلی ار ...

برای اینکه بخوای بخونی و معلوماتتو اوکی کنی خیلی وقت داری هنوز 

استاد پراتیک ما استرس خالی بود،چن نفر حالشون بد شد از استرس،چن نفر با چشم گریون از اتاق اومدن بیرون ولی خب هرچی بود گذشت و رفت 

نگران نباش،راهی طولانی داری و میتونی جبران کنی،فعلا مشروط نشی فقط😄