2777
2789
عنوان

آیدا هستم(بیوگرافی کامل من) عکس پوست📸

| مشاهده متن کامل بحث + 2884 بازدید | 230 پست
بابا من اومدم عکس خودمو چن روز پیش گذاشتم نی نی سایت منی ک یه جوش نمیزدم الان کلی جوش میزنم 🥺چی میز ...

نه منم نزدیم پریودیم جوش میزنم

آیدا صدام کن❤️مشاور پوست هستم اگه مشاوره رایگان میخوای عکس پوستت رو به تلگرام aida_skin بفرست تا راهنماییت کنم🥰( نگران نباشید بازاریاب نیستم)

میشه لطفا یه روتین خوب برای پوستم معرفی کنیدپوستم خشک هست تقریبا و منافذ باز زیادی اطراف بینیم هستمث ...

ابرسان خیلی قوی مثل کلینیک یا ویشی

ماسک ابرسان

بعد هم به مرور یه نیاسینامید وارد روتینت کن در کنار ابرسان

آیدا صدام کن❤️مشاور پوست هستم اگه مشاوره رایگان میخوای عکس پوستت رو به تلگرام aida_skin بفرست تا راهنماییت کنم🥰( نگران نباشید بازاریاب نیستم)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ضد افتاب فلوییدی مای در نارنجیشوینده رفرشینگ سیمپلضد جوش نیتروژینا

عزمزمه ضد آفتاب فلوییدی مای محافظت خوبه ؟؟؟

من سی سالمه استفاده میکنم ؟

خدایا به بزرگیت قسم بهترینها رو برام رقم بزن 
۱۶ سالمهپوستم افتضاحدور چشمام داره خط میفته حس میکنمجوش هم رو پیشانی دارملطفاً بگو چه شوینده ای استف ...

این ک گفتی افتضاحه تلگرام عکس پوستت بفرس

چطور نوع پوستمون و تشخیص بدیم مثلاً ویژگی پوست خشک و چرب و مختلط و بگو لطفاً و اینکه آب برنج روی پوس ...

اب برنج خوبه

پوست خشک حس کشیدگی و خشکی داری

چرب حس چربی

مختلط بعضی نقاط چرب بعضی نقاط خشک

حساس: ملتهب قرمز

عکست ضایع هست که فیکهمارو چی فرض کردی اخه

من اصلا شما و امثال شما رو فرض نکردم خارج شید از تاپیک

جای شما تو تاپیکای خاله زنکی و سطحیه❤️

سلام گلم من پوستم چرب و کک و مک دارم روتین پوستی من ژل شست و شو ژیناژن تونر گارنیه آبرسان نوتروژینا ...

من نظری راجب کرم دست ساز ندارم

روتینتون خوبه

دوستاااااان حالا زرتی نرید تو تلگرامش عکساتونو بفرستید!!! بابا همینجا از راهنمایی‌های ارزشمند آیداجو ...

عکس چهره کسی نمیفرسته معمولا عکس پوست میفرستن به دردم نمیخوره 

ممنون که حواستون جمعه

نوع پوستمو خودتون گفتید چرب:/

اها پیاما زیاده گیج شدم ببخشید🤦🏻‍♀️ اگه میشه یبار کامل ریپلای بزن همه چیو بگو

عزمزمه ضد آفتاب فلوییدی مای محافظت خوبه ؟؟؟من سی سالمه استفاده میکنم ؟

بله محافظتش خوبه برای زمستون اوکیه و خب چون خیلی سبکه میتونید تو فصلای دیگه بیشتر بزنید 

من نمیزدم اصن هیچوقت...از وقتی عکس خودمو گذاشتم اصن نگم برات ‌...

انرژی منفی زیاد گرفتم خدا به خیر کنه🥲

خوشبختم عزیزجان

اسمتون هم خیلی زیباست

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞