2777
2789
عنوان

جرعت حقیقت سوگلی های سایت ورود عموم ازاد

| مشاهده متن کامل بحث + 21931 بازدید | 3751 پست
یه کاربر دعوت کن به بازی😂

عزیزم بیا بازی 

@محب_المهدی    

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!  #عضو اکیپ سوگولی های سایت  الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🤲🥺😂  اینو 👈🌹دوست عزیزم هدیه داده @محدثه۱۴۰۱   اینو👈🍰رفیق عزیزم هدیه داده @آوا_هسدم   اینو 👈👑خواهر عزیزم هدیه داده  @ملکه۴۵۵منم   اینو👈🧚‍♀️آشنای دوستداشتنی M بهم هدیه داده  من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂  اینو👈💎  دوست عزیزم هدیه داده @اوج_آسمان اینو👈🍔دوست مهربونم هدیه داده @بهار۲۱۲۴  اینو👈🤍🧸 رفیق خوشگلم هدیه داده @_fati_fati

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فاطی فاطی اذیت نکن،🤣🤣✋

اذیت نمیکنم جانِ تو اونی که باید نگفته😂😂💔

متعهدم به دوست داشتن تو تا ابد 🫀🌻𝑰'𝒎 𝒄𝒐𝒎𝒎𝒍𝒕𝒕𝒆𝒅 𝒕𝒐 𝑰𝒍𝒌𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒇𝒐𝒓𝒆𝒗𝒆𝒓

تازگیا یدونه هم هست اکیپ دخترخاله های نی نی یار

اره دیدیم خخخخخخ تقلیذ میکنن 

اقا امین اومد برین خونه هاتون منم برم

https://daigo.ir/secret/2452132653  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

نه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 از دست شما ها این حرفا کلا ورد زبونمه مادرم میگه چیکار میکنی همیشه میگم میزنم سلامتی ...

دمت گرم بزن سلامتیش🤣🤣🤣

متعهدم به دوست داشتن تو تا ابد 🫀🌻𝑰'𝒎 𝒄𝒐𝒎𝒎𝒍𝒕𝒕𝒆𝒅 𝒕𝒐 𝑰𝒍𝒌𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒇𝒐𝒓𝒆𝒗𝒆𝒓

چراااا😭😭😭😭😭😭

نمیدونم 😭😭😭

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!  #عضو اکیپ سوگولی های سایت  الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🤲🥺😂  اینو 👈🌹دوست عزیزم هدیه داده @محدثه۱۴۰۱   اینو👈🍰رفیق عزیزم هدیه داده @آوا_هسدم   اینو 👈👑خواهر عزیزم هدیه داده  @ملکه۴۵۵منم   اینو👈🧚‍♀️آشنای دوستداشتنی M بهم هدیه داده  من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂  اینو👈💎  دوست عزیزم هدیه داده @اوج_آسمان اینو👈🍔دوست مهربونم هدیه داده @بهار۲۱۲۴  اینو👈🤍🧸 رفیق خوشگلم هدیه داده @_fati_fati

نخیررررررر میخام سوگولی بشمممممم

حیییف کرکره رو کشیدیم پایین،🤣🤣

https://daigo.ir/secret/2452132653  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

اره دیدیم خخخخخخ تقلیذ میکنن اقا امین اومد برین خونه هاتون منم برم

خونه هامون🤣🤣🤣🤣🤣🤣لامصب 

حیییف کرکره رو کشیدیم پایین،🤣🤣

😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣