2777
2789
عنوان

شوهرم به خواطر خواهرش کتکم زد بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 61 پست
بی خیال هر چی بود گذشت ما هم خامیایی داشتیم اشتباهاتی داشتیم باید درس بگیریم اتفاقا باید خوشحال باشی ...

درسته منم راهکار دادم خانومای دیگه استفاده کنن.درس درسته ایشون اول ماجراس درباره جدایی صحبت میکنه.کافیه مرد یکبار دست بلند کنه ممکنه بازهم انجام بده.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاربر لاک قرمز معلومه که کتک خورت عالیه عادت داری به کتک خوردن

اگه عرضه داشتی ریپلای میکردی 

از اون خاله زنکای بدبختی که فقط پشت سر بقیه زر میزنن 

طفلک

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
خاک بر سر غربتی

مشخصه کی غربتیه خاله زنک

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

سعی کنید با آرومی و دوستانه و بافکر کاراتونو پیش ببرید،با داد و قال و فحش بدتر میشه

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

حالا اینکه چون اون یکی دعوت نکرده سر کوچیکه خالی کنی یکم غیرمنصفانه ست ، ولی بشکنه دست اون مردی که دستش رو زن بلند میشه ،

خواهر کوچیکه اخلاقش چجوریه؟اگر آدم نرمالیه الکی سر لج نیفت باهاش

💍🩷

منم دیروز خواهر شوهرم اومد خونمون اولین بار بود باشوهرش به خدا با مهمونی وکادو ۴میلیون هزینه کردم اعصابم خرابم شد اینقدر به شوهرم حرف زدم بیچاره هیچی نمی گفت اشکال نداره درست میشه به نظرم حالا که اومدی قهر به این اسونیا نرو

بخدا الان دارم با گریه تایپ میکنم ۶ ماه ۱ هزاری به من نداد تا خونه بابا پیاده یه مسیر طولانی میرفتم ...

عزیزم کاش خرج خونه را گردن میگرفتی هر چیزی میخریدی گرانتر بگو وپسانداز کن برای خودت

ببین زندگی ارزش اینا رو نداره اونادعوتت نکردن مثل اونا نباش اگه  به شوهرت می گفتی از اونا دلخوری ولی ره خاطر تو که خاطرت واسم عزیزه  به نظرت شوهرت چطوری رفتار می کرد به نظرم کل زندگیت فرق می کرد حالا خودت می دونی گلم