2777
2789
عنوان

شوهرم به خواطر خواهرش کتکم زد بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 61 پست
خب اون اون موقع شوهر نکرده بود بعدا که شوهر کرد من دلم خواست عین خودشون رفتار کنم اشتباه کردم یعنی؟ ...

هنگام عصبانیت زبون زن تند میشه و ست مرد بی اختیار گلم اینقدر فحش نمی‌دادی با سیاست میگفتی

خدا ازشون نگذره نمیتونم بگم مقصری چون من خودم همیشه تمام کارایی که در حقم کردن یادم میاد و با شوهرم بحث میکنم انشالله شوهرت سر عقل میاد متاسفانه شوهرای ما گاون احمقن که همیشه پشت خانوادشونن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم از خانواده ی شوهر نمیشه انتظار داشت برات کاری کنن منم کاری نکردن اما خب اینکه بگه طلا بده واقعا زور داره من بودم میگفتم خودت میری غذا میخری همه کار میکنی منم مثل خانوما میام میشینم پذیرایی هم با خودت طلا هم بخر اما نفقه ی من کم بشه میزارم میرم 

عزیزم از خانواده ی شوهر نمیشه انتظار داشت برات کاری کنن منم کاری نکردن اما خب اینکه بگه طلا بده واقع ...

بخدا الان دارم با گریه تایپ میکنم ۶ ماه ۱ هزاری به من نداد تا خونه بابا پیاده یه مسیر طولانی میرفتم  هموروئید داشتم بهش گفتم پول بدم برم دکتر نداد بعد تولد خواهرش ۱ هفته بعد ۱ ملیون کاردوسو داد

رفتار شوهرت خوب نبود ولی شما خم کارت اشتباه بود

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
ماست نیستم میدونم اگه دهنم باز بشه دست روم بلند میکنه پس مجبورم دهنمو ببندم

زندگی خودت روکن بیخیال حرف بقیه اصل خودتی که کنار اومدی

انشاالله خدا عوضش رو بهت بده ❤️❤️

الهم عجل لولیک الفرج الهی آمین
بخدا الان دارم با گریه تایپ میکنم ۶ ماه ۱ هزاری به من نداد تا خونه بابا پیاده یه مسیر طولانی میرفتم ...

ببین انشالله که زندگیت بهم نخوره ولی ادم ی جاهایی که دیگه طاقتش طاق میشه بزار تکلیف زندگیت مشخص بشه اولویت زندگیت مشخص بشه

بخدا الان دارم با گریه تایپ میکنم ۶ ماه ۱ هزاری به من نداد تا خونه بابا پیاده یه مسیر طولانی میرفتم ...

پس آدم نیست کلا...با خانوادت صحبت کن مشاوره هم برو درست نشد طلاق بگیر آدمی که مریضیت براش مهم نباشه اما تولد خواهرش مهم باشه به هیچ دردی نمیخوره البته نمیدونم چی شده بوده که به مریضی شما راضی بوده 

متاسفانه خانوما دو مدلیم یا ساکت میمونیم یا چشممون میبندیم دهنمون باز میکنم به همه توهین میکنیم.شما بی سیاست رفتی جلو موافق نبودی اول همسرتو تشویق میکردی بعد میگفتی کاش خواهرات همینقدر به فکرت بودن تمام توهین کردی فحش دادی نمیگم کتک درسته اگه همسر منم به خانوادم توهین کنه دیوونه میشم.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
متاسفانه خانوما دو مدلیم یا ساکت میمونیم یا چشممون میبندیم دهنمون باز میکنم به همه توهین میکنیم.شما ...

بی خیال هر چی بود گذشت ما هم خامیایی داشتیم اشتباهاتی داشتیم باید درس بگیریم اتفاقا باید خوشحال باشیم و شکرگذار خدا که خدا کاری کرد که یاد بگیریم بعضی چیزا رو...چیزایی یاد بگیریم به دیگران یاد بدیم که اونا راه ما رو نرن زندگیشون بد بشه