2777
2789

پول دوربین ندارم ضبط صوتم بزرگه  باید ی شنود بخرم ولی نمیدونم چ ویژگی هایی داشته باشه مثلا ب اندازه دوروز ضبط کنه و همینکه کوچیک باشه ک بشه تو گلدون جایی بزارم .

جای دیگ امکان نداره زیر مبل و نمیدونم تو ظرف اینجاها 

چون شوهرم ب شدت تیزه .

بهش شک دارم یچیزایی دیدم ک هر بارم یچی میگه واس توجیه . 

مسائل اول رو نمیگم ک ذهنتون نره سمت خیانت. 

ولی این دو مورد جدید میخوام بگم ببینید من شکاکم یا چی !!

شاد باش بخندی میگذره ناراحتم باشی میگذره پس بخند که حداقل به خوشی بگذره    

خب مگه نمیخوای جداشید؟ بروبشین خونه پدرت مهریتوبزاراجرا  دیگه شنود بزارم و دوربین وصل کنم چیه  اگه میکنه ک میکنه چیو ثابت کنی 

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

بزار تو جا دستمالی اگه سقفتون کناف اینا داره اونجا

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یبار برگشتم خونه دیدم تو ظرف ک گذاشتم رو کانتر و یچنتا دونه گردو بود نیست . 

فهمیدم شوهرم جمع کرده گذاشته کابینت . مثلا انکاری ک میخواسته خونه رو مرتب کنه انگار کسی اومده !

بهش گفتم گفت آره وسیله گذاشتم رو اوپن  گفتم الان ک ظرفت بشکنه برادهمون اونارو برداشتم گذاشتم کابینت 

اینکه گذشت 

برا همین دفعه بعد ی ذره خونه رو بیشتر بهم ریختم و رفتم شهرستان خونه مادرم 

بعد انقد پیشرفت کرده این دنیای دوربین و شنود ک توپریز برق جاساز میکنن تو خوشبوکننده ی ماشین    تو کناف دیوار 

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

خب مگه نمیخوای جداشید؟ بروبشین خونه پدرت مهریتوبزاراجرا دیگه شنود بزارم و دوربین وصل کنم چیه اگه م ...

میخوام وجدانم راحت شه آخه مطمئن نیستم فقط گوشی موبایلش رمز داره و اینستاشو نمیده

یبار برگشتم خونه دیدم تو ظرف ک گذاشتم رو کانتر و یچنتا دونه گردو بود نیست . فهمیدم شوهرم جمع کرده گذ ...

ولی این ک کلا دلیل نمیشه  بعدی و بگو 

باردوم ک همین دوروز پیش بود رفتم خونه مادرم .

حوله تن پوش و کلاه حموم خودمو و اینارو گذاشتم رو مبل . 

شوهرم کلا عادتشه لباساش کلا میندازه وسط خونه براش مهم نیس تا خودم بیام جمع کنم اینبار لباس خودم گذاشتم 

برگشتم دیدم جمع کرده همه رو گذاشته تو کمد .

یخچال دیدم ی مقدار سنجد و گز بود دیدم نیس 

گفت آره گذاشتمش تو اتاقم میگن نباید تو یخچال باشه .

بعدش دوباره شب آورد گذاشتم یخچال 

گیره ک باهاش گردو خورد میکردم از رو اپن برداشته بود گذاشته بود تو کشو

قشنگ معلومه خونه رو ی نمه مرتب کرده 

و یخچال هم همینطور 

انگاری طرف هیلی صمیمی ه ک ب همه جا سرک میکشه !!

منم مثل تو بودم هی شک داشتم هی میپیچوند و توجیح می‌کرد سری آخر گفتم باید مشخص بشه از بلاتکلیفی خسته شدم گوشیمو گذاشتم خونه رو ظبط صدا و یه جا قایم کردم قشنگ ۱۰ ساعت ظبط کرد وقتی شنیدم دنیا رو سرم خراب شد و خیانتش رو دیگ حرفی واس گفتن نداشت و برگشتم من تو هم فکرات کن اگ جدا نمی‌شی کاری نکن بفهمی ک روزی هزار بار میمیری

ولی این ک کلا دلیل نمیشه بعدی و بگو

اخه قبلا هم میومدم دو پرس غذا سفارش داده بود الان حواس جمع کرده باقی نمیزاره

منم مثل تو بودم هی شک داشتم هی میپیچوند و توجیح می‌کرد سری آخر گفتم باید مشخص بشه از بلاتکلیفی خسته ...

من جدا میشم اگه اینجوری باشه شک نکن .

ولی نمیدونم چجوری 

آخه گوشی نمیتونم بزارم چون حتی شهرستانم هستم مدام زنگ میزنه کجایی رسیدی یا موقع برگشت میگ حتما هماهنگ کن برگرد .

خونمون کوچیکه.  اصلا نمیشه گوشی ب اون بزرگی جاسازی کرد .

دنبال شنود هستم ک اندازه فلش باشه  ولی نمیدونم از کجا و چه مارکی بگیرم ک بتونه حداقل دوروز ضبط کنه

من جدا میشم اگه اینجوری باشه شک نکن .ولی نمیدونم چجوری آخه گوشی نمیتونم بزارم چون حتی شهرستانم هستم ...

عزمزم بگو دارم میرم شهرستان ولی نرو یه جا اطراف خونه خونتون رو از صبح تا شب زیر نظر بگیر ببین کی میاد و میره اگه دیدی با یه زن رفت برو تو خونه 

دیگه نیازی به شنود و .... هم نیست