2777
2789
عنوان

همه اینجا میگن یا دور بین بزار یا ضبط صوت تا خیانت مشخص شه

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 85 پست
عزمزم بگو دارم میرم شهرستان ولی نرو یه جا اطراف خونه خونتون رو از صبح تا شب زیر نظر بگیر ببین کی میا ...

تامیکای قبلیم بخون نمیتونم نمیشع خیلی آدم حواس جمعی ه . 

منو میرسونه ترمینال  وایمیسته تا ماشین حرکت کنه . حتی اگه یواشکی برگردم شهرمون آنقدر بزرگ نیس ک تو ساختمون و برجی چیزی قائم شم . کلا دوتا راسته خیابون ه 

شوهرمم کلا تو خیابون ول میچرخه . اصن نمیشه .

از کوچه پس کوچه میاد .

حتی مثلا میخوایم بریم بیرون 

میبینه ی ماشین غریبه نزدیک خونه س تا امارشو درنیاره ول کن نیس .

و اینکه بهم گفته چ میرم چ برمیگردم خبر بهش بدم میگ نگران میشه و این حرفا !!

ب شدت آدم خشمگین ی هس 

میخوام یجوری باشه یکبار واس همیشه آرامش بهم برگرده و ازین دو دلی دربیام

شاد باش بخندی میگذره ناراحتم باشی میگذره پس بخند که حداقل به خوشی بگذره    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم مثل تو بودم هی شک داشتم هی میپیچوند و توجیح می‌کرد سری آخر گفتم باید مشخص بشه از بلاتکلیفی خسته ...

الان طلاق گرفتی ؟

بچه داری 

گوشی موبایلش رمز داشت ؟یا داره

[QUOTE=362436350]تامیکای قبلیم بخون نمیتونم نمیشع خیلی آدم حواس جمعی ه . منو میرسونه ترمینال وایمی ...

اره اصرار داره امتحان کردم 

من جدا میشم اگه اینجوری باشه شک نکن .ولی نمیدونم چجوری آخه گوشی نمیتونم بزارم چون حتی شهرستانم هستم ...

گوشی‌ منم بزرگ بود قشنگ سکوت ایناش کردم سیم کارتم در آوردم یه جا گذاشتم تو هم میتونی بزاریش زیر تختت بالا یخچالت

الان طلاق گرفتی ؟بچه داری گوشی موبایلش رمز داشت ؟یا داره

اگه برنامه هایی مثل واتشاپ و... رو میخای نگاه کنی که کاری نداره 

با گوشی خودت سرچ کن مثلا ایتا وب بعد شماره ایشون رو بزن فقط باید سریع رمزی که رو گوشیش میاد رو بخونی د وارد کنی اینجوری ایتا ، واتساپ و... همسرتون رو میتونید باز کنید رو گوشی خودتون 

مثلا وقتی حمومه این کار رو بکن

گوشی‌ منم بزرگ بود قشنگ سکوت ایناش کردم سیم کارتم در آوردم یه جا گذاشتم تو هم میتونی بزاریش زیر تختت ...

خب پس دیگه سیمکارتتون رو رویه گوشی بذارید و گوشیتون رو بذارید تو خونه برا  ضبط صدا 

با توجه ب تجربم ک همدردیم و کارای هردوشون ک شبیه هم هست میگم ک خیانت می‌کنه و هیچکس بجز خودت نمیتونه دستش رو کنه پس حرفای زرنگ حواس جمعه بزار کنار اگ واقعا بخای دستش رو میکنی فقط بخاه ترس بزار کنار برو موبایل فروشی و بگو شنود میخای یا موبایل بزار یا بعد سوار اتوبوس شدن یکم ک جلو رفت بگو میخام پیاده شم

با توجه ب تجربم ک همدردیم و کارای هردوشون ک شبیه هم هست میگم ک خیانت می‌کنه و هیچکس بجز خودت نمیتونه ...

چرا برگشتی؟

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
خیلی گریه کرد و قول اصرار ولی بازم کاراش داره ادامه میده و من روزی هزار میمیرم

هیچ کس جز خودت نمیتونه کمکت کنه.اونی ک گریه میکنه بخاطر اینه ک لو رفته ن اینک پشیمونه 

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)